Meteoroloji uzmanı sıfatıyla yorumlar yapıyordu: Atatürk düşmanı Kerem Ökten'in diploması sahte çıktı

Meteoroloji uzmanı sıfatıyla yorumlar yapıyordu: Atatürk düşmanı Kerem Ökten'in diploması sahte çıktı
İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Mikdat Kadıoğlu, yaptığı meteoroloji tahminleriyle tanınan Kerem Ökten’in diplomasının sahte olduğunu öne sürdü. Kadıoğlu’nun iddiaları üzerine Ökten’den yanıt olarak küfürlü paylaşım geldi.

Yaptığı hava durumu tahminleri ile tanınan Kerem Ökten ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Yaptığı yorumlarla yakından takip edilen ve gazetelerin sıklıkla referans aldığı isim Ökten için 'sahte diploma' iddiaları gündeme geldi.

Şimdiye kadar kendisini "İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Meteoroloji Mühendisliği bölümü mezunu" olarak tanıtan Ökten'in diplomasının sahte olduğu öne sürüldü.

ÖKTEN'İN DİPLOMASI SAHTE Mİ?

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Başkanı Mikdat Kadıoğlu, bölüm mezunu olmadığı iddia edilen Kerem Ökten’in mezunları olmadığını belirterek, kendisi hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Kadıoğlu, yaptığı açıklamada, İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölümü olarak Kerem Ökten adında bir mezunları olmadığını kamuoyuna duyurduğunu aktardı. Kadıoğlu, bu sahte diploma olayıyla ilgili olarak gerekli hukuki süreçleri başlatacaklarının altını çizdi.

mikdat-kadioglu-diplomasi-sahte-dedi-hava-16711360-8624-m.jpg

GECE YARISI KÜFÜRLÜ PAYLAŞIM

Kadıoğlu'nun iddiaları üzerine sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapan Kerem Ökten, "Lodosla gelen Kıştan, gülerek gelen p*şttan kork!" ifadelerine yer verdi. Ökten’in bu paylaşımı Kadıoğlu'na açıklamalarına yanıt olarak yorumlandı.

mikdat-kadioglu-diplomasi-sahte-dedi-hava-16711360-2157-m.jpg

Ökten, birkaç saat sonra bir paylaşım daha yaparak "Bu geceye özel hepimizi birleştiren Türk Bayrağını koyuyorum. Sabredelim. Her şey güzel olacak. Bu bayrak altında birleşelim. Hain kimden olursa olsun, dışlayalım" ifadelerini kullandı.

mikdat-kadioglu-diplomasi-sahte-dedi-hava-16711359-4727-m-001.jpg

ÖKTEN VE ATATÜRK PAYLAŞIMLARI

Kerem Ökten'in, geçmişte yaptığı Atatürk ile ilgili paylaşımları büyük bir tartışma yaratmıştı.

Ökten'in geçmişteki paylaşımlarında kullandığı ifadeler şöyleydi: "Atatürk geniş yetkilerle 16 Mayıs 1919'da Samsun'a gönderildi. Hain ilan edilen Vahdettin 16 Mayıs! 16 Mayıs 1926'da gönderdiği günün yıldönümünde kalp krizinden öldü. Cenazesi 1 ay ortada kaldı. Bunun hesabını vereceksiniz. Nankörler…”

“Atatürk 1916'da 'Şeyh Saide gel burada bir Kürt devleti kuralı' dedi. Şeyh Sait dedi ki 'Biz halifeye bağlıyız' 1925'te bu sadakatini asılarak ödedi. Bu ülkede gerçek tarih yazılırsa 80 yıl ülkeyi sömürenler Afrika'ya sürülecek 80 yılda onlar Türk milletine hizmet edecek."

Kerem Ökten daha sonra paylaşımlarını kaldırarak şu açıklamayı yaptı: "Atatürk sevgimizi kimse sorgulayamaz. Hâlâ konuşan varsa; art niyetlidir. Hakaretlerin hepsinin ekran görüntüsünü alıyorum. Merak etmeyin."

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar