TOGG tutkunlarını heyecanlandıran paylaşım! Yeni sedan modelini böyle tanıttı

TOGG tutkunlarını heyecanlandıran paylaşım! Yeni sedan modelini böyle tanıttı
Yerli otomobil markası TOGG'un merakla beklenen sedan modelinden ilk teaser geldi. ABD'de düzenlenecek CES 2024 fuarına katılmaya hazırlanan TOGG, yeni modelini sosyal medya hesabından otomobil severlerle paylaştı.

TOGG’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, beklenen sedan modeli için heyecanlandıran bir videoyu takipçileriyle paylaştı. Firmanın en çok merak edilen yeni sedan aracı için yapılan bu video, otomobil tutkunlarını heyecanlandırdı.

Ayrıca, TOGG'un 2024 sipariş takvimi de netlik kazandı. Geçtiğimiz yıl çekilişle teslimatlarını gerçekleştirdiği ilk modeli T10X'e yönelik bu yılın planlaması, farklı bir strateji izleneceğini gösteriyor. Bu kapsamda, çekiliş yerine teslimatlar, sipariş sırasına ve konfigürasyon özelliklerine göre gerçekleştirilecek. Geçen yılın 6-10 Ocak tarihleri arasında yapılan çekilişte yedek listede bulunan kullanıcılar için konfigürasyon güncelleme dönemi başlayacak.

thumbs-b-c-2b913114e7d4dadc81b405f6d1b7d097.jpg

ÖN SİPARİŞ TAKVİMİ BELLİ OLDU,

2023 yılı nisan ayında gerçekleşen çekilişe katılan fakat sipariş hakkı kazanamayan kullanıcılar ise 15-19 Ocak tarihleri arasında öncelikli sipariş alma fırsatına sahip olacak. 20 Ocak 2024'ten itibaren ise tüm kullanıcılar TOGG'un yeni sedan modeli için sipariş verebilecekler. Ayrıca, TOGG, 2024 yılında kurumsal müşterilerden de sipariş kabul edeceğini duyurdu.

pawvldrd7uag6vwetx4r0q.webp

Şirket açıklamasında, T10X'in güvenlik ve konfora yönelik yazılımlarının sürekli güncelleneceği ve araçların uzun yıllar boyunca yenilikçi kalmasının hedeflendiği belirtildi. Bu durumun, ikinci el piyasasında araçların yüksek değer kazanmasına katkı sağlaması bekleniyor.

thumbs-b-c-2b913114e7d4dadc81b405f6d1b7d097-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar