Seçil Erzan’ın Ali Yörük ile mesajlarında dikkat çeken detay! Dosyanın kilit ismiydi

Seçil Erzan’ın Ali Yörük ile mesajlarında dikkat çeken detay! Dosyanın kilit ismiydi
Bankacı Seçil Erzan’ın “Çantacı” olarak ifade edilen Ali Yörük ile mesajlaşmaları ortaya çıktı. O detay dikkat çekti.

Kamuoyunda Fatih Terim Fonu olarak adlandırılan dava yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bankacı Seçil Erzan’ın incelenen telefonunda Ali Yörük arasında geçen mesajlar tespit edildi. İşte detaylar…

Seçil Erzan davasında ortaya çıkan bilirkişi raporunda yeni mesajlar gün yüzüne çıktı.

pspooo.jpg

Erzan'ın incelenen kırık telefonunda iddialara göre, Ali Yörük'e "Günaydın Alicim 1 gibi buralarda olur musun lütfen" şeklinde mesaj attığı, Yörük'ün de "Günaydın müdürüm" şeklinde cevap verdiği belirtildi.

Sonraki yazışmalarda ise "Lastik olsun yanında Ali. Sen 12 gibi buralarda olur musun?" ve "Müdürüm geldim ben" ifadelerinin geçtiği kaydedildi.

Erzan'ın, "İyi olmak zorundayım. 100 kişi arkamda hiçbir şey yapamıyorum. Nasıl olacak be Ali?" sözleriyle konuşmayı ilerlettiği görüldü.

lkjjh.jpg

Erzan'ın Yörük’e "Ben orayı kaybedemem, oldurmam gerekiyor Ali her şeyi ama nasıl? Beni yarın götürürsün onlara konuşurum” diyerek mesaj attığı tespit edildi.

İlk duruşması 20 Kasım’da görülen davada Erzan ile Yörük'ün tutukluluk hallerine devam kararı alınmış ve duruşma 12 Ocak tarihine ertelenmişti.

İddianamede, Seçil Erzan'ın Denizbank’ın Levent Büyükdere Caddesi Şubesi müdürü olarak çalıştığı ve müştekilerden Bülent Çeviker’den kişisel güven ilişkisine dayanarak 2 milyon dolar parayı değerlendirmesi amacıyla elden aldığı, ancak sonrasında iletişim kopukluğu yaşanarak banka tarafından suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar