6 yaşındaki küçük çocuğa sözlü taciz iddiası!

6 yaşındaki küçük çocuğa sözlü taciz iddiası!
Türk-Alman Üniversitesi akademisyeni ve Akşam Gazetesi yazarı Tacettin Kutay'ın kızı ile yürüdüğü sırada çocuğuna yönelik olarak sözlü tacize uğradığı iddiası üzerine soruşturma başlatıldı.

Türk-Alman Üniversitesi akademisyeni ve Akşam Gazetesi yazarı Tacettin Kutay'ın, 6 yaşındaki kızına yönelik sözlü taciz iddiasıyla ilgili olarak, "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama-Hakaret" suçlarından adli işlem başlatıldı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Olay, Göztepe'de yaşandı. Kutay, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda, kızı Fulya ile yürürken bir kadının kendilerini durdurarak çocuğun okuduğu ilahiyat metnini sorguladığını iddia etti. Kadının kendisine yönelik hakaretlerde bulunduğunu ileri süren Kutay, yaşananları sosyal medyada paylaşarak kamuoyunu bilgilendirdi.

aw193285-01.jpgPolisin müdahalesiyle olaya karıştığı belirtilen M.G. (73) isimli şüpheli ise işlemler için karakola götürüldü. Her iki tarafın da birbirinden şikayetçi olduğu olayda, emekli hemşire olduğu öğrenilen M.G. hakkında "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama-Hakaret" suçlarından adli işlem başlatıldı.

İşlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şahıslar, karakoldan serbest bırakıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar