İBB adaylığı sonrası Murat Kurum’dan ilk hamle: Hemen değişikliğe gitti

İBB adaylığı sonrası Murat Kurum’dan ilk hamle: Hemen değişikliğe gitti
Cumhur İttifakı, 2024 yerel seçimlerinde İBB Başkan adayını. AKP İstanbul Milletvekili Murat Kurum olarak açıkladı. İBB adaylığı ilan edilen Kurum’un ilk hamlesi ise dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen tanıtım toplantısında, İBB adayı olarak Murat Kurum resmen ilan edildi.

aa-20240107-33378400-33378399-turkish-president-recep-tayyip-erdogan-announced-murat-kurum-as-mayoral-candidate-for-istanbul.jpg
Fotoğraf: AA

X HESABINDA GÜNCELLEMEYE GİTTİ

Adaylığının açıklanmasının ardından Kurum, X hesabında değişikliğe giderek, profil biyografisine "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı" unvanını ekledi.

Kurum, kişisel sosyal medya hesabında kapak fotoğrafına "Şimdi İstanbul Sadece İstanbul" temasını taşıyan bir görsel ekleyerek adaylık sürecine resmi bir vurgu yaptı. Murat Kurum, adaylık sonrası ilk açıklamasını X (Twitter) hesabından yaparak, İstanbul'un yönetiminde planlı ve sistemli bir yaklaşım sergileme taahhüdünde bulundu.

istanbul-kdm0.webp

'İLK PAYLAŞIM'

Kurum paylaşımında, "İstanbul'u hak ettiği özel ilgiyle yönetmek için buradayız. Yeni dönemde şehir, tecrübesini Türkiye'den sonra sadece İstanbul'a odaklayan bir yönetimle buluşacak. Yeniden İstanbul, şimdi İstanbul" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar