Meral Akşener'den İmamoğlu'na sert sözler: Bizi engellemeye çalışan Beştepe değil, Saraçhane

Meral Akşener'den İmamoğlu'na sert sözler: Bizi engellemeye çalışan Beştepe değil, Saraçhane
İYİ Parti grup toplantısında konuşan Genel Başkan Meral Akşener, yerel seçim için hazırlanan afişlerin billboardlara asılmasının engellendiğini belirterek, Ekrem İmamoğlu'na yüklendi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin grup toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yerel seçimlere ilişkin konuşan Akşener, eski ittifak ortağı Ekrem İmamoğlu’na sert sözlerle yüklendi.

Siyasetteki herkesin kendilerinden rahatsız olduğunu belirten Akşener, “Zaten iktidar rahatsız, DEM'liler rahatsız onları biliyorduk. Meğer ana muhalefet partisi de çok rahatsızmış onu da gördük. Bu kadar çok kesimi rahatsız ediyorsak ne kadar doğru işler yapıyoruz demek ki” ifadelerini kullandı.

İBB ile yaşadığı billboard skandalı hakkında konuşan Akşener,"Bugün de isteniyor ki bilboardsız seçim kampanyaları yapalım. Bu sefer önümüze engel çıkaran iktidar değil ana muhalefet, saray değil belediye, Saray değil, Saraçhane” diyerek İmamoğlu’na yüklendi.

"BİZİ Mİ KORKUTACAKSINIZ"

Seçim kampanyası için hazırladıkları 4 sloganları olduğunu aktaran Akşener, “Büyük karın ağrısının sebebi işte bunlar. Beşinciyi de ben ekledim: Saray sansürüne de belediye sansürüne de mecbur değilsin” dedi.

“Hayatında el tokadı yememişler, arabası kurşunlanmış bir genel başkan olarak duruyorum karşınızda” diyen Akşener, şunları söyledi: “Hayatınızda el bebek gül bebek gelmişsiniz bizi mi korkutacaksınız. Her siyasi parti biz de bir şirkete anlaşarak Ankara, İstanbul ve İzmir'de bilboardlar kiraladık, parasını ödedik. Afişleri fotoğrafları çekilmiş, sonra da şirkete 'İstanbul'dan bir telefon gelmiş, bunları asmayacaksınız, biraz yumuşatın' diye. Üstelik Ankara ve İzmir'de de asılmayacakmış. Sonra da eşbaşkanlık deyince alınıyorlar, kızıyorlar."

"NE BÖYLE BİR RET NE İZİN NE DE GEREKÇE VAR"

Bu tür durumlarda belediyenin izin vermemesi halinde aebebi ile birlikte bir ret yazısı yazması gerektiğini ifade eden Akşener, “İmzası kaşesi ile birlikte şirkete gönderilir. Ama ne böyle bir ret ne izin ne de gerekçe var, konu şifahi kaldı. Bu kepazeliğin bedelini şirket üzerine yıkarlarsa hiç şaşırmayacağız” diye konuştu.

Akşener’in konuşmasından öne çıkanlar ise şu şekilde:

“Adaletsizlikle mücadele etmek için mağdurun kim olduğuna bakmaksızın yeri geldiğinde Pınarhisar'a yeri geldiğinde Saraçhane'ye en önde koşanlarız ve yeri geldiğinde bunların en pis bedellerini ödeyenleriz.

Yıllardır ceberrut bir iktidar karşısında dimdik duran bizler şimdi onun kötü bir taklidine mi boyun eğeceğiz. Ateşten çemberlerden geçip bugünlere gelen bizler şimdi bir kibritle mi yanacağız.

Özgür Özel Eskişehir'de ilginç bir konuşma yaptı. Bizimle ilgili imanın ötesine geçen, AK Parti ile tuhaf bazı alışverişlerimiz olabildiğini ifade eden bir konuşma yaptıç Ağır bir iftirada bulundu. Buradan Sayın Özel'e sesleniyorum: Siz bilmeyebilirsiniz 2017'de biz hayır oyu kullanmak üzere kampanya yaptık. Eski genel başkanımız Kılıçdaroğlu'na gidin sorun, CHP bize 1 liralık yardım yapmış mı? Cevabı hayır. Patimizi kurduğumuzda Kılıçdaroğlu bize 1 lira para yardımı yapmış mı? Sayın Kılıçdaroğlu buna cevap vermek zorundasınız. En fazla aldığımız yardım parasını ödediğimiz salonlardır. “

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar