İmamoğlu Akşener'in açıklamasına yanıt verdi: En iyi kendisi bilir

İmamoğlu Akşener'in açıklamasına yanıt verdi: En iyi kendisi bilir
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Akşener'in seçim çalışmalarının engellendiği iddialarına cevap verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Tasarım Müzesi'nin açılışı sonrasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kendisine yönelik eleştirilere yanıt verdi.

İmamoğlu, Akşener'in seçim çalışmalarının engellendiği iddialarına cevap vererek, bu tür girişimlerde bulunmayacaklarını belirtti.

İmamoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bizim öyle bir engelleme veya bu tarz girişim ya da engellemede bulunmayacağımızı en iyi kendileri bilirler. Bu noktada, ne için yaptığını bilmiyorum bu açıklamayı. Bir kere bu işin İstanbul’u yok, muhtelif şehirleri var. Bu işler de firmalarda yönetiliyor. Onlarla konuşabilirler. Belli ki İstanbul’da Ekrem İmamoğlu üzerinden konuşmak, taş atmak böyle bir prim yapacak zannedilir şekle doğru gidiyor. Bize atılan hiçbir taşın etkisi olmaz.”

aa-20240131-33576080-33576073-iyi-party-group-meeting.jpg

AKŞENER NE DEMİŞTİ?

Meral Akşener ise partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, İYİ Parti'nin seçim kampanyasının İmamoğlu tarafından engellendiğini iddia etmişti. Akşener, "Bugün de; birileri istiyor ki; bilbordsuz, seçim kampanyası yapalım! Ama bu defa, öncekilerden farklı ve ilginç olarak; önümüze bu engeli çıkartan iktidar değil, ana muhalefet. Bizi sansürlemek isteyen; saray değil belediye! Bizi engellemeye çalışan; Beştepe değil, Saraçhane!” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar