Mansur Yavaş'tan sonra İmamoğlu da İBB çalışanlarına zam yaptı

Mansur Yavaş'tan sonra İmamoğlu da İBB çalışanlarına zam yaptı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İBB çalışanlarının maaşlarına zam yaptığını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB çalışanlarının maaşlarında artışa gittiklerini duyurdu. İmamoğlu, yaptığı açıklamada, Ocak ve Mart dönemi artışlı tüm çalışanlara yönelik taban ücret uygulaması ve maaşlarda %10 iyileştirme yapıldığını belirtti. Bu kapsamda, Ocak ayı artışlı personelin 6 aylık zam oranının yüzde 51 ile yüzde 69 arasında gerçekleştiğini açıkladı.

İmamoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamada, “Çalışanlarımıza hayırlı olsun. Ocak ve Mart dönemi artışlı tüm çalışanlarımıza taban ücret uygulaması ve maaşlarına da %10 iyileştirme yapılmıştır. Böylelikle, Ocak ayı artışlı personelimizin 6 aylık zam oranı yüzde 51-69 arasında gerçekleşmiştir. Mart ayı artışlı personelimiz de iyileştirilmiş ücretleri üzerinden 1 Mart’ta ücret artışlarını alacaklardır” İfadelerine yer verdi.

ekrem-imamoglu.jpg

İmamoğlu ayrıca, İBB'nin 5 yıllık hizmet dönemini kutlamak adına, çalışanlara özel olarak 2024 Şubat ayında 1 maaş ikramiye verileceğini müjdeledi.

mansuryavasozelotobus.jpg

MANSUR YAVAŞ YÜZDE 70 ZAM YAPMIŞTI

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıkalmada belediye çalışanlarına yüzde 70 zam yapılacağını duyurmuştu. Karar çalışanlar tarafından sevinç ve coşkuyla karşılanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar