RAMS Başakşehir Avrupa potasında

RAMS Başakşehir Avrupa potasında
Başakşehir, Hatayspor'u 2-1 yenerek 34. haftada önemli bir galibiyet alırken, Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye yenilmesiyle 4. sıraya yükselerek Avrupa kupaları için iddialı bir konuma geldi.

RAMS Başakşehir, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Hatayspor'u 2-1 mağlup ederek puanını 52'ye çıkardı. Başakşehir, sezon başında beklenenin altında bir performans sergilemişti ve ligdeki ilk üç maçtan sonra Teknik Direktör Emre Belözoğlu ile yollarını ayırarak Çağdaş Atan'ı takımın başına getirmişti.

RAMS Başakşehir, Avrupa potasında

Boz Baykuşlar, sezonun ilk 14 haftasında düşme hattından uzak kalamazken, 26. haftada 9. sıraya kadar yükseldi. Son 8 haftada 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle önemli bir çıkış yakalayan ekip, Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye yenilmesiyle 4. sıraya yükseldi. Çağdaş Atan yönetimindeki takım, Avrupa kupalarına katılma hedefine doğru önemli bir adım atmış oldu.

RAMS Başakşehir, Avrupa potasında

Bu sezon Başakşehir formasıyla 31 lig maçında 14 gol atan Polonyalı forvet Krzysztof Piatek, takımın en önemli gol silahlarından biri olmasına rağmen gol krallığı yarışında önde değil. Mauro Icardi'nin 21 golle lider olduğu sıralamada Piatek, 7. sırada yer alıyor, onu takip eden isimler ise Edin Dzeko, Rey Manaj, Mame Thiam, Aytaç Kara ve Adam Buksa.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar