İttifak görüşmelerinde son perde: Yeniden Refah ile AKP son kez masaya oturuyor

İttifak görüşmelerinde son perde: Yeniden Refah ile AKP son kez masaya oturuyor
Yerel seçimlerde Ankara ve İstanbul tavrı merak edilen Yeniden Refah Partisi, ittifak görüşmelerinin sona erdiğini söylediği AKP ile son kez görüşme kararı aldı.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala, muhalefet bloğunda yer alan birçok parti kendi amblem ve isimleriyle seçimlere hazırlanıyor. Seçim çalışmalarına start veren iktidar bloğunda ise benzer bir tartışma yaşanıyor.

İktidar tarafından Ankara ve İstanbul'da talepleri reddedilen Yeniden Refah Partisi, görüşmelerin sona erdiğini geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Ancak bugün alınan sürpriz bir kararla, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın yarın yapacağı yerel seçim kararı açıklaması iptal edildi.

AÇIKLAMA ÖNCESİ KRİTİK GÖRÜŞME

Yeniden Refah Partisi ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) heyetleri, ittifak görüşmeleri kapsamında bu akşam bir araya gelme kararı aldı. Ankara ve İstanbul'da yaşanan ilçe talepleri konusundaki anlaşmazlıkların çözümü için gerçekleştirilecek olan bu görüşmenin, seçimler öncesinde önemli bir dönemeç olması bekleniyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın pazartesi günü (5 Şubat) yapacağı yerel seçim kararı açıklaması öncesinde, AKP ve Yeniden Refah Partisi arasındaki bu sürpriz görüşme, siyasi kulislerde büyük bir heyecan yaratmış durumda.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar