Murat Kurum masasındaki son anket sonuçlarını paylaştı: İmamoğlu ile arasında dikkat çeken fark

Murat Kurum masasındaki son anket sonuçlarını paylaştı: İmamoğlu ile arasında dikkat çeken fark
Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum, katıldığı canlı yayında yerel seçimlere ilişkin ‘bir hafta önce’ yaptırdığı anketin sonuçlarını açıkladı.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, TV100’de katıldığı programda yerel seçimlere dair yaptırdığı anketin sonuçlarını açıkladı.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala, seçim çalışmalarına start veren Kurum, mevcut yönetimin kendilerini "dağların tepesinde gördüğünü" iddia etti.

Programda Candaş Tolga Işık'a dikkat çeken açıklamalar yapan Murat Kurum, İstanbul'un kritik bir kent olduğunu ve seçim sonuçlarının büyük bir merakla beklenildiğini belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun anketlerde 8-10 puan öne geçtiği algısının oluştuğunu savunan Kurum, masasındaki son anket sonuçlarını paylaştı. Aday olduktan hemen sonra yapılan ankette 2 puan geride olduklarını belirten Kurum, şimdi ise 1,5 puan önde olduklarını söyledi.

"ADAYLIKTAN SONRA BİR ANKET YAPTIK"

İmamoğlu ve ekibinin İstanbul'a odaklanmadıklarını ifade eden İmamoğlu, “Hep İstanbul'un meseleleri dışında farklı gündemler peşinde koşup İstanbul'u bir basamak olarak gördükleri için maalesef rakiplerini de İstanbul'da aramıyorlar. Halbuki rakipleri bu şehre olan ilgisizlik, bunun farkında değiller. 8-10 puan kendilerini yukarıda lanse ediyorlardı, anketler havada uçuşuyordu. Biz adaylıktan sonra bir anket yaptık, 2 puan gerideydik. Lansmandan hemen önce anket yaptırdım, şu an biz 1,5 puan öndeyiz ve bu CHP'nin yaptığı ankette de böyle" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar