İyiliğinin bedelini canıyla ödeyen taksici Oğuz Erge’nin katili ortaya çıktı! Tüm Türkiye bu olaya ağlıyor

İyiliğinin bedelini canıyla ödeyen taksici Oğuz Erge’nin katili ortaya çıktı! Tüm Türkiye bu olaya ağlıyor
İzmir’de kendisini üşüdüğü için aracına alan taksici Oğuz Erge’yi canice öldüren katilin kimliği ortaya çıktı.

İzmir’de kendisini üşüdüğü için aracına alan taksici Oğuz Erge’yi canice öldüren katilin kimliği ortaya çıktı.

44 yaşındaki 2 çocuk babası taksi şoförü Oğuz Erge, gece mesaisini bitirip aracı teslim etmeye giderken Buca Gediz Mahallesi'nde kapüşon ve cerrahi maske takan Delil Aysal'ı üşüdüğünü düşünüp aracına aldı.

aw132526-01.jpg

Merhametinin kurbanı olan taksici Gaziemir Belediyesi yakınlarına vardığında Delil Aysal’ın silahlı saldırısına uğradı.

aw132526-04.jpg

Taksiciyi katleden cani 3 el ateş edip üzerindeki parayı alırken “Herkese böyle güvenmeyeceksin” diye seslendi. Taksici Oğuz Erge, yaptığı iyiliğin bedelini canıyla ödedi.

Taksicinin katledilmesinin ardından dün gece İzmir’de çok sayıda taksici trafiğe çıkıp kornalara basarak cinayeti protesto etti, seslerini duyurmaya çalıştı.

85724-65bc922f67ab8.jpg

Tüm Türkiye’yi yasa boğan olayın ardından sosyal medyada katil Delil Aysal’ın dikkat çeken paylaşımları da ortaya çıktı.

Yaklaşık 70 kamera gözünden 110 saatlik görüntülerin izlenmesinin ardından Delil Aysal, suç aletiyle birlikte yakalandı.

Gazeteci ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi saldırıyı kınarken Aysal’ın terör örgütü propagandası yaptığı iddiası da yer aldı.

nhgtgg.jpg

Katil Delil Aysal'ın fotoğrafının da ortaya çıkmasının ardından çok sayıda kişi fotoğrafını paylaşarak “idam” çağrısı yaptı.

Gazeteci İsmail X hesabından bir video paylaşarak “Üç kuruş için cana kıyan biri tarafından vurulan taksici kardeşimiz hayatını kaybetmiş” sözleri ile tepki gösterdi.

4444.jpg

Gazeteci Murat Ağırel ise “Soğukta bekleyip üşümesin diye aldığı yolcu tarafından saldırıya uğrayan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Oğuz Erge hayatını kaybetmiş. Katil kendisine insanlık yapan Erge’ye utanmadan ‘’Bazı insanlara güvenmeyeceksin’’ diyor. Ağır yaralı adama tokat atıyor. Allah kahretsin seni cani herif” diyerek tepkisini dile getirdi.

iiii.jpg

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar