Taksi şoförüne küfür ederek, 'senin gibi taksicileri vursunlar' dedi!

Taksi şoförüne küfür ederek, 'senin gibi taksicileri vursunlar' dedi!
İzmir'de öldürülen taksi şoförü Oğuz Erge'nin görüntüleri tüm Türkiye'yi etkilemişti. Sosyal medyada paylaşılan yeni bir taksici videosunda bir müşterinin taksi şoförüne "Senin gibi taksicilieri arkadan vuruyorlar ya! Vursunlar …!" dediği anlar büyük tepki çekti.

Sosyal medyadan paylaşılan bir videoda Aydın’da bir taksicinin gece saatlerinde arabasına aldığı müşterisi ile arasındaki diyalog dikkat çekti.

Kadın taksi şoförüne küfür ve hakaret içerden sözler söylerken geçtiğimiz günlerde Türkiye’yi etkileyen takcisi Oğuz Erge’nin öldürülmesine de gönderme yaparak ‘Senin gibi taksicileri vursunlar’ gibi kan donduran ifadeler kullandı.

Taksici ile arasında geçen diyalog taksinin güvenlik kamerasına kaydedilirken, küfür ettiğini de inkar eden müşteri, yürek yakan taksici cinayetini de diline doladı.

Taksi şoförünün gidilecek yerin adresini sorması ile küfür etmeye başlayan kadın, sonrasında hakaretlere devam etti. Çirkin sözlerle taksici ile konuşan kadın sözlerine taksici cinayetini normal karşılayan tutumu ile devam etti.

aydintaksici.jpg

Taksi şoförünün tüm bu sözlere karşı sakin kalması da dikkat çekerken kadın araçtan inerken Senin gibi taksicilieri arkadan vuruyorlar ya! Vursunlar …!”dedi. Video özellikle de sosyal medyada büyük tepki topladı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar