Diyarbakırlı Ramazan Hoca cinayetinde dikkat çeken detay! Katilinin kim olduğu ortaya çıktı meğer…

Diyarbakırlı Ramazan Hoca cinayetinde dikkat çeken detay! Katilinin kim olduğu ortaya çıktı meğer…
İstanbul Fatih’te çay ocağında katledilen Diyarbakırlı Ramazan Hoca’nın katilinin kim olduğu ortaya çıktı. Nereli? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? İşte tüm detaylar…

Kamuoyunda Ramazan Hoca ismiyle tanınan Diyarbakırlı Ramazan Pişkin, İstanbul’da çay ocağında öğle namazına durduğu anda boynundan bıçaklanarak öldürüldü. Ramazan Hoca’nın ölümünün ardından yeni detayları ortaya çıktı. Nasıl ve neden öldürüldü? Katil zanlısı kim? İşte merak edilenler…

Diyarbakırlı Ramazan Hoca, sosyal medyada İslam’ı anlattığı videolarıyla kısa sürede fenomen haline geldi, binlerce kişi tarafından severek takip edildi.

Memleketi Diyarbakır’da tüm mahalleli tarafından tanınan Ramazan Hoca, kısa süre önce İstanbul’a taşınıp küçük bir çay ocağı açtı. Burada tost, çay, tespih satarak geçimini sağlamaya başladı.

65ba4a69a2263167-cfzv.webp

TikTok’ta yayınladığı bir videoda tarikatlar ve cemaatler tarafından tehdit edildiğini açıklayan Ramazan Hoca, çay ocağında öldürüldü.

d40737df-38f1-41c6-b4b0-0ed63385a2cb.jpeg

Çay ocağında bulunan seccade ve tahtasında kan izleri bulunan Ramazan Hoca’yı bıçaklayarak öldüren şüpheli dün Beyoğlu’nda suç aletiyle yakalanarak gözaltına alındı.

8y8uyy.jpg

Şüpheli E.B’nin 24 yaşında, Diyarbakırlı ve inşaat işçisi olduğu tespit edildi. Kimliği belirlenen E.B’nin çeşitli suçlardan 9 kaydının olduğu da öğrenildi.

Zanlının cinayeti işledikten sonra Aksaray’a kadar yürüdüğü buradan otobüsle Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı’na gittiğini ve sonra Hacıhüsrev Mahallesi’ne geçtiğini tespit edildi.

diyarbakirli-ramazan-hoca-kimdir-1706773178-364-x750.webp

Katil zanlısı E.B’nin Ramazan Hoca’nın iş yeri yakınında babasına ait iş yerinin de bulunduğu ortaya çıktı. İki hafta önce annesi evden ayrılan zanlının bir süredir yalnız yaşadığı belirlendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar