İstanbul'un göbeğinde ucuz ekmek kuyruğu! Yağmurun altında dakikalarca beklediler

İstanbul'un göbeğinde ucuz ekmek kuyruğu! Yağmurun altında dakikalarca beklediler
İstanbul Avcılar'da ekmeğe gelen zammın ardından ucuz ekmek almak isteyen vatandaşlar yağmur çamur demeden kuyruğa girdi. Uzayan kuyrukta dakikalarca beklediler.

Yeni yılın ardından asgari ücretin netleşmesiyle birlikte zamlar teker teker kapıya dizilmeye başlamışken İstanbul'da da ekmeğe zam geldi. 8 liradan satışa sunulan ekmek fiyatı 10 lira olarak yenilendi. Zamların ardından yüksek fiyatlarla başa çıkmaya çalışan İstanbullular çareyi 5 lira olan halk ekmekte buldu.

ggg.jpg

Avcılar'da Halide Edip Adıvar Parkı önündeki halk ekmeği kuyruğu vicdanları sızlattı. Yağmurlu rüzgarlı havanın altında bekleyen vatandaş daha ucuza ekmek alabilmek için dakikalarca kuyrukta bekledi.

Bazı vatandaşların ıslanmaları üşümelerine rağmen sırada beklemeye devam ettiği görüldü. Uzayan kuyruk merkezde ana yola kadar devam etti.

İstanbul'da ekmek dışında bazı semtlerde simit ve poğaçaya da zam geldi. Bazı pastanelerde ise açmaların içindeki malzameye göre fiyatları arttı. Boş açma 10 lira, zeytinli açma 13 liradan satışa çıkarıldı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar