Kızılcık Şerbeti'nin Amin Reis göndermesi sosyal medyayı karıştırdı!

Kızılcık Şerbeti'nin Amin Reis göndermesi sosyal medyayı karıştırdı!
Show TV'nin dikkat çeken dizisi Kızılcık Şerbeti, her geçen bölümüyle olay yaratmaya devam ediyor. Ancak son bölümde yaşanan Nilay ve Mustafa'nın "Amin" sahnesi izleyiciler tarafından eleştirilere maruz kaldı.

Dizideki çiftler arasındaki karmaşa ve ilişki entrikaları, seyircileri adeta bir bilmece çözmeye zorluyor. Nursema ve Umut, Alev ve Abdullah, Kıvılcım ve Ertuğrul gibi çiftlerin ardından sezonun en dikkat çeken ikililerinden biri olan Nilay ve Mustafa, son bölümde aldıkları kararla gündeme oturdu.

Mustafa'nın kısır olduğunu öğrenmesiyle yaşanan çalkantıların ortasında, dizinin izleyicileri tarafından "Amin" sahnesi, eleştirilerin hedefi oldu. Mustafa'nın Nilay'a çiçek alıp "Amin, aminğ!" cevabını alması, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Özellikle "Amin Reis" olarak tanınan Gizem Yıldız'ın taklidini yapan Nilay'ın performansı, senaryoya yönelik "yeter artık" yorumlarına neden oldu.

Dizinin izleyicileri, bu göndermenin fazla abartılı olduğunu belirterek, sosyal medyada çeşitli eleştirilerde bulundu. Bazıları ise bu tür göndermelerin sıklaşmasından rahatsızlık duyduklarını ifade ederken, bazıları da "sosyal medyadan uzaklaşın" çağrısında bulundu.

s-205eb9ac1d97a44e636a668a44577cb41a00f0c3.webp

yyu.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar