Cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu! Mika Can Raun ameliyat sonrası sevgilisiyle poz verdi

Cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu! Mika Can Raun ameliyat sonrası sevgilisiyle poz verdi
Sosyal medyanın fenomeni Mika Raun, cinsiyet değiştirme süreci ve estetik operasyonlarıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisiyle Tayland'a giden Raun, tatil anılarını sevenleriyle paylaştı.

TikTok fenomeni Mika Raun, eski sevgilisinden ayrıldıktan sonra başlayan yeni ilişkisini sosyal medyada duyurdu. Sevgilisi Batu ile Tayland'a giden Raun, aşk dolu pozlarını takipçileriyle paylaştı. Eski sevgilisi Oğuzhan'ın yüzünü göstermeyen ve şimdi de yeni sevgilisi Batu'nun yüzünü gizleyen Raun, çiftin romantik anlarına dair videolar çekti.

Mika Raun'un Tayland'a gidişinin ardında hangi operasyonu geçirdiği bilinmezken, daha önce katıldığı bir televizyon programında aylık harcamalarının 50 bin TL olduğunu ve cinsiyet değişimi için 2.5 milyon TL harcadığını açıklamıştı.

Fenomen isim, sosyal medya hesaplarından paylaştığı aşk dolu karelerin altına, "Uzak ve imkansız gözüken her şey, bir anda yakın ve mümkün olabilir seninle" notunu düştü. 1.3 milyon takipçisi olan Mika Raun'un gönderileri, kısa sürede 48 binden fazla beğeni aldı. Bu tatil paylaşımlarıyla Raun, takipçilerini bir kez daha sosyal medya üzerinde heyecanlandırdı.

7uy7u.jpg

90.jpg

99.jpg

oo.jpg

pg.jpg

yy-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar