Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan "Ölmek üzereyim babama sarılmak istiyorum" sözlerini duyunca ateş püskürdü! Müge Anlı detayı dikkat çekti

Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan "Ölmek üzereyim babama sarılmak istiyorum" sözlerini duyunca ateş püskürdü! Müge Anlı detayı dikkat çekti
Ünlü şarkıcı Emrah'ın büyük oğlu Tayfun Erdoğan'la arasının açık olduğu biliniyordu. Ancak, son günlerde ortaya atılan iddialar, Emrah'ın oğlu Tayfun'un zor durumda olduğunu ve yardım talebinde bulunduğunu öne sürdü. Hakkında çıkan iddialar sonrası Tayfun Erdoğan sosyal medyadan isyan etti.

Emrah'ın uzun süredir görüşmediği oğlu Tayfun Erdoğan, geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düştü. İddialara göre, bir sosyal medya hesabı Haber Duy Tayfun'un, Müge Anlı ve Seda Sayan gibi ünlü isimlere yardım talebinde bulunduğunu ve ölmek üzere olduğunu öne sürdü.

Şarkıcı, diğer çocukları Elyesa ve Eleysa'ya olan sevgisini sık sık vurgularken, Tayfun'un durumuyla ilgili detaylı bir açıklama yapmamıştı.

Tayfun Erdoğan ise sosyal medya üzerinden yaptığı isyan dolu bir paylaşımla, bu iddialara sert bir şekilde cevap verdi. "Böyle haber yapılır mı babacım amaç ne? 2 prim mi illa peşine mi düşelim böyle haberlerin" diyen Tayfun, aynı zamanda Müge Anlı'nın da işi gücü olmadığını ifade ederek duruma tepki gösterdi.

İşte o paylaşımlar

frtrf.jpg

rr.jpg

ww.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar