Pavyon sahnesi çok konuşulmuştu! Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'nün bölüm başı aldığı ücret dudak uçuklattı

Pavyon sahnesi çok konuşulmuştu! Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'nün bölüm başı aldığı ücret dudak uçuklattı
İnci Taneleri'nin başarılı oyuncusu Hazar Ergüçlü, pavyon dansçısı Dilber karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Ergüçlü’nün bölüm başı 850 bin TL ücret aldığı ortaya çıktı.

25 Ocak'ta başlayacak olan dizi, Yılmaz Erdoğan, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi ünlü isimleri bir araya getiriyor. İnci Taneleri, BKM Yapım imzasıyla ekranlara taşınacak.

Hazar Ergüçlü'nün mükemmel performansı ve Dilber karakterine getirdiği özgün yorum, izleyicileri etkisi altına alırken, ünlü oyuncunun bölüm başına 850 bin TL kazanması da gündeme bomba gibi düştü. Gazeteci Müge Dağıstanlı'nın ortaya çıkardığı bu detay, dizi dünyasındaki ücret skalasına dair yeni bir tartışma başlattı.

hazar-erguclu-dansiyla-damga-vurdugu-inci-16762875-4671-m.png

"HERKES YER İÇER, HESABI DİLBER ÖDER" SÖZÜ VİRAL OLDU

İnci Taneleri dizisinin ilk bölümüyle birlikte Dilber karakteri, Ankara'daki pavyon kültürüne ve Sincanlı Erkal'ın "Gemileri Yakarım" şarkısına özel dansı ile büyük ses getirdi. Hazar Ergüçlü'nün Dilber kıyafeti, dakikalar içinde tükenirken, oyuncunun performansı sosyal medyada binlerce taklitçi buldu. "Herkes yer içer, hesabı Dilber öder" sözüyle viral olan karakter, özel dans kurslarına da ilham kaynağı oldu.

hazar-erguclu-dansiyla-damga-vurdugu-inci-16762875-6277-m.png

İNCİ TANELERİ'NİN KONUSU

Dizi, mutlu bir hayata sahip olan edebiyat öğretmeni Azem'in, tek bir gecede hayatının alt üst olmasıyla başlıyor. Yıllar süren hapis cezasının ardından özgürlüğüne kavuşan Azem, tek amacı olan çocuklarını bulup, ailesiyle yeniden bir araya gelmek ister. Ancak, zamanın Azem'in çocukları için de değişikliklere neden olduğu, onların da farklı hayatlar kurduğu bir gerçeği ortaya çıkar.

hazar-erguclu-dansiyla-damga-vurdugu-inci-16762875-7034-m.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar