Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğraflarının ardından Münevver Karabulut’un babası ilk kez konuştu

Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğraflarının ardından  Münevver Karabulut’un babası ilk kez konuştu
Cem Garipoğlu tarafından canice öldürülen Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut Garipoğlu’nun otopsi fotoğraflarının ardından ilk kez konuştu.

2019 yılında erkek arkadaşı Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürülen kafası vücudundan ayrılarak bavulla çöp konteynerine atılan Münevver Karabulut’un cinayetine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

Tutuklanmasının ardından kendini koğuşta çarşafla astığı iddia edilen Cem Garipoğlu’nun mezarının açılması istenmiş karara bir dönüş yapılmamıştı.

Münevver Karabulut Cinayeti: Cem Garipoğlu'nun intiharı hala tartışılıyor - Norm Haber

Cinayete ilişkin sır perdesi tam olarak aralanmamışken Garipoğlu’nun otopsi fotoğrafları ortaya çıktı.

Cem Garipoğlu'nun Otopsi Görüntüleri Ortaya Çıktı - Sivas Haberleri

Münevver Karabulut’un acılı babası Süreyya Karabulut 10 yıl sonra gün yüzüne çıkan fotoğraflara ilişkin canlı yayında açıklamalar yaptı.

ekran-goruntusu-2024-05-02-162411.png

“KUMPASIN İÇİNDEYİM”

Sunuculuğunu Nur Tuğba Namlı ve Hakan Ural’ın yaptığı Neler Oluyor Hayatta programına telefon bağlantısıyla katılan Karabulut şüpheleri olduğunu belirterek şunları söyledi:

Fotoğraflarla bu iş olur mu? Fotoğraflarla bu iş olmaz. Dublörünü yapar yollarlar. Geçmişte adli tıp kurumunda uğradığım haksızlıktan sonra, ben nasıl odur diyeyim yani. İnanmıyorum. Kumpasın içindeyim.

ekran-goruntusu-2024-05-02-162338.png

“MEZARIN AÇILMAMA KARARINDAKİ ISRAR BENİ ŞÜPHEYE DÜŞÜRÜYOR”

Fotoğraflarla şüphelerinin giderilmediğini söyleyen Süreyya Karabulut, mezarın açılması gerektiğini şu sözlerle dile getirdi: İşi ört bas etmek isteyen güçlü bir aile var karşımda. Ben nasıl inanayım, nasıl güveneyim? Bir an önce mezarın açılmasını talep ediyorum. Ben fotoğraflardan tatmin olmadım. Mezarın açılmama kararındaki ısrar, beni daha da şüpheye düşürüyor. İlahi adalet diye bir şey var. Er ya da geç adalet yerini bulacak. Mezarın açılması için mücadele etmeye devam edeceğim.

Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut: Garipoğlu'nun mezarını açtıracağımı ..

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar