Antalya’da neler oluyor? 5 günde 6 ceset kıyıya vurdu belden yukarısı kesik kimi yetişkin kimi çocuk

Antalya’da neler oluyor? 5 günde 6 ceset kıyıya vurdu belden yukarısı kesik kimi yetişkin kimi çocuk
Antalya sahilinde 5 gün içinde kıyıya vuran cesetlerin sayısı bugün itibariyle 6’ya yükseldi. Art arda bulunan cesetlerin gizemi hala çözülemedi.

Alp Kılıç isimli sosyal medya fenomeni X hesabı üzerinden bir fotoğraf paylaşarak Antalya’da uzuvları kesilen insan cesetlerine dikkat çekti.

Kılıç, 2 gün önce yaptığı paylaşımda cesetlerin sayısının arttığını belirterek söz konusu olayın gizemine dikkatleri çekerek uyarmıştı.

hhhhh.jpg

Dün yeni bir paylaşım yapan Kılıç “Günlerdir söylememe rağmen gündeme gelmedi ama bugün bir ceset daha bulundu. Kimse ciddiye almıyor fakat günlerdir başı ve kolları kesik çocuk bedenleri bulunuyor. 17 Ocak'ta da Manavgat'ta sahilde başı ve bir kolu olmayan ceset bulunmuştu. Bir gün sonra Alanya'da belden yukarısı olmayan 10 yaşlarında kız çocuğunun ölü bedeni sahilde tespit edilmişti. 4 günde uzvu olmayan 5 cesedin bulunması normal bir olay değildir. Ki, bu sadece bizim bildiklerimiz” diyerek seslendi.

kapak-100649.webp

Son bulunan ceset Aksi Kemerağzı Mahallesi'nde 5 yıldızlı otelin sahilinde bulundu. Bulunan erkek cesediyle birlikte son 5 günde toplamda 6 ceset bulundu.

Geçen hafta Alanya ve Manavgat’ta 5 ceset daha bulunmuştu.

Antalya sahillerinde karaya vuran cesetlerin, kaçak göçmen teknesinin batmasıyla boğulan kişilere ait olduğu ihtimali üzerinde duruluyor.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar