İrem Derici: Erkeklerle tanışmak için uygulama indirdim

İrem Derici: Erkeklerle tanışmak için uygulama indirdim
Sevgilisi Cem Belevi tarafından ihanete uğradığı iddia edilen İrem Derici, erkeklerle tanışmak için uygulama kullandığını itiraf etti.

Ünlüler dünyasının en açık sözlü, eğlenceli ve olay kadınlarından biri olan İrem Derici, özel hayatıyla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda şarkıcı Cem Belevi ile yaşadığı ayrılıkla gündeme gelen 35 yaşındaki şarkıcı İrem Derici, aradığı ilişkiyi ve sevgiliyi bir türlü bulamadı. Etiler''de görüntülenen ünlü şarkıcı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erkeklerle tanışmak için uygulama kullandığını itiraf eden İrem Derici, "Döndür döndür aynı şeyler. 10 senedir çok çekici bir yanım yok. Yapayalnızım, sahneden de bulacak halimiz yok. Çalışıyorum. Bu akşam bakayım ben bir gelenlere" diyerek kahkaha attı.

''ONDA DA TÜRK YAZDI BANA''

Başına gelen bir olayı anlatan ünlü şarkıcı İrem Derici, "Amerika''ya gittiğimde bir kez tanışma uygulaması kullandım. Bu gönül sevmek istiyor. Arkadaşlarım dostlarım da sevsin, sevilsin. Madrid''e tatile gideceğim. Oradan artık İspanyol bir damat ile mi dönerim, belki bir erkekle tanışırım, size damat getiririm'' diye ama onda da Türk yazdı bana. ''İrem Derici''nin adını kullanmaya utanmıyor musun?'' dedi. Sahte hesap sandı beni. Artık bir bara falan gideceğim Madrid''de, orada falan tanışırım ne yapayım" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar