Kuzey Ege’nin incisi sezona hazırlanıyor

Kuzey Ege’nin incisi sezona hazırlanıyor
Balıkesir'in turizm potansiyeli yüksek ilçesi Ayvalık'ta, yaklaşan sezon öncesi hazırlıklar hızla devam ediyor.

Ayvalık Belediyesi'nin Fen İşleri ve Temizlik İşleri müdürlüklerine bağlı ekipleri, Ayvalık'ta yeni yaz sezonuna hazırlık amacıyla ortak çalışmalar yürütüyorlar. Sarımsaklı Badavut mevkisinde sahil boyunca yapılan çalışmalarla, Ayvalık'ın doğal güzellikleri özenle korunuyor.

aw192248-03.jpgSahildeki atıklardan arındırma ve kum temizleme işlemlerini hızlandıran ekipler, bölgenin temiz ve düzenli bir görünüme kavuşmasını sağlıyorlar. Badavut mevkisindeki bu çalışmalar, kumsalın sadece estetik açıdan daha güzel bir görünüme sahip olmasını değil, aynı zamanda yerli ve yabancı turistler için rahat ve keyifli bir ortam sunmayı hedefliyor.

aw192248-05.jpg

Ekipler, titizlikle yürüttükleri bu çalışmalarla Ayvalık'ın turizm potansiyeline katkı sağlamayı amaçlıyorlar. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, yapılan çalışmaların kentin çevre düzenlemesi ve turizme olan katkısı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, Sarımsaklı Badavut mevkisindeki sahil düzenlemelerinin titizlikle gerçekleştirildiğini belirtti.

aw192248-02.jpg

Başkan Ergin, "Kentimize gelen her ziyaretçimizin temiz ve düzenli bir çevrede vakit geçirmelerini sağlamak istiyoruz. Amacımız, kentimizden huzurlu ve keyifli anılarla ayrılmalarını sağlamak" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar