Galatasaray'dan üzücü haber: Elveda Drıes Mertens

Galatasaray'dan üzücü haber: Elveda Drıes Mertens
Galatasaray'ın yıldız 10 numarası Dries Mertens için transfer gelişmeleri gündeme bomba gibi düştü. Sarı-kırmızılılarda sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Mertens'in, Major League Soccer'a (MLS) transfer oluyor. işte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'da iki sezondur forma giyen ve performansıyla taraftarların sevgilisi haline gelen Dries Mertens için sarı-kırmızılı camiadan üzücü bir haber geldi. Kulübün 5 oyuncuyla sözleşme uzatmasının ardından, Dries Mertens'in geleceği de netleşti. Yıldız futbolcu, Galatasaray'dan ayrılacak.

dries-mertens.jpeg

DRIES MERTENS, MLS'E TRANSFER OLUYOR

9 yıl boyunca Napoli'de oynadıktan sonra Süper Lig'de Galatasaray'a transfer olan Dries Mertens, ligde gösterdiği performansla dikkat çekmeyi başardı. Belçikalı oyuncunun yeni adresi belli oldu.

İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Dries Mertens sezon sonunda takımdan ayrıldıktan sonra MLS'te bir takıma transfer olacak ve burada bir sezon oynadıktan sonra futbol kariyerine son verecek.

77231457d8fb483ea3aef5374dc70021.jpg

'DEVAM ETMEK İSTİYORUM' DEMİŞTİ AMA...

Trendyol Süper Lig'in 33. hafta karşılaşmasında Galatasaray, evinde Pendikspor'u 4-1 mağlup etti. Maç sonrası Dries Mertens açıklamalarda bulundu. Mertens, kendisinin ve ailesinin İstanbul'da mutlu olduğunu belirterek, Galatasaray'da kariyerine devam etmek istediğini ifade etti.

Dries Mertens, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda toplam 80 maça çıktı. 37 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda 16 gol atıp 20 asist yaparak takımına önemli bir skor katkısı sağladı.

27a6e5bd75c1410bb7fa63ef7f218482.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar