İrem Derici bir kere daha 'pes' dedirtti

İrem Derici bir kere daha 'pes' dedirtti
Ünlü şarkıcı İrem Derici, yaptığı neşeli sosyal medya paylaşımları ile sık sık konuşulmaya devam ediyor. Bu kez de Alaçatı'da tatil yaptığı mekanda içki kadehini ayak parmaklarının arasına sıkıştırarak içmeye çalışan ve bunu başaran İrem Derici, sosyal medyada oldukça konuşuldu.

Son dönemlerde yaptığı çılgın paylaşımları ve neşeli tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken İrem Derici''den çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Alaçatı''da bir plajda içki kadehini ayak parmaklarının arasına sıkıştırarak içen Derici, yaptığı paylaşımın altına "Eli dursa ayağı durmuyor" notunu ekledi. 

 Birkaç gün önce yoğun iş temposundan dolayı hastanelik olan Derici, plajda yaptığı paylaşımla da adından söz ettirdi.

Çılgınlıkta sınır tanımayan İrem Derici, ayak parmaklarının arasına sıkıştırdığı kadehten içki içti

İLGİNÇ İÇKİ İÇME TAKTİĞİ

8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından sık sık paylaşım yapan Derici, beyaz bikinisiyle plajda güneşlenirken ilginç bir içki içme taktiği denedi. Kadehi ayak parmaklarının arasına sıkıştıran şarkıcı, kendini zorlayarak içkiyi içmeyi başardı. O anları Instagram hesabından yayınlayan Derici, "Eli dursa ayağı durmuyor" notunu düştü.

Çılgınlıkta sınır tanımayan İrem Derici, ayak parmaklarının arasına  sıkıştırdığı kadehten içki içti – Bir Haber

"10 YILDIR MANYAK GİBİ ÇALIŞIYORUM"

Mayıs ayında Bursa''da konser veren İrem Derici, mal varlığını açıklamıştı. "10 yıldır manyak gibi çalışıyorum" diyen şarkıcı, iki tane arabasının olduğunu ancak bir tane evinin olmadığını söylemişti. Kariyeri için servetini harcadığını belirten Derici, "Bir evim vardı ama satıp onunla albüm yaptım" dedi.

İrem Derici beğeni yağmuruna tutuldu - Norm Haber

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar