Cübbeli Ahmet İsmailağa Cemaati’nin hocalara attığı mesajı ifşa etti

Cübbeli Ahmet İsmailağa Cemaati’nin hocalara attığı mesajı ifşa etti
İsmailağa Cemaati’nin liderinin ölmesinin ardından cemaatle arasındaki bağlar iyice kopan Cübbeli Ahmet, cemaatin hocalara attığı mesajı ifşa etti.

Son aylarda İsmailağa Cemaati ile yaşadığı tartışmalarla gündemden düşmeyen ve cemaatten ihraç edilen Cübbeli Ahmet dikkat çeken yeni açıklamalar yaptı. İsmailağa Cemaati’nin lideri Hasan Kılıç’ın vefatının ardından gözler yeni liderin kim olacağına çevrilmişti.

Cübbeli Ahmet kamuoyuna Kılıç’ın yerine geçecek ismin İbrahim Hoca olacağını duyururken İsmailağa ise bu ismi İsmailağa Camii imamı Fikri Doğan olarak duyurmuştu.

Cemaat içinde lider ve rabıta tartışmaları hız kesmeden sürerken Cübbeli Ahmet Youtube hesabı üzerinden yeni açıklamalar yaptı.

54332w.jpg

“BUNLAR ZIVANADAN ÇIKTI”

“Bunlar zıvanadan çıktı. Biz Denizli’deki İbrahim Hoca’mıza tabii olduk. Başımıza emir olarak onu seçtik” diyen Cübbeli Ahmet “Bütün hoca efendiler akın akın İbrahim Hoca’mıza tabii oluyor. Bugün Mehmet İslamoğlu Hoca Efendi de geldi. Ömer Mahmutoğlu Hocamız da geldi. Adem Ulaş Hocamız geldi” dedi.

isll.jpg

Teker teker bütün medreseler ve hocaların Hakk’ı bulacağını işaret eden Cübbeli Ahmet “Efendi ölmeden önce vasiyet etti. Hasan Efendi’den sonra efendiyi cemaat seçer dedi. Onlar cemaate seçtirmedi. Hani efendinin sesi yok. 20 aydır benim aleyhime konuştular. Hasan hocamıza oğlu bir operasyon çekti. O rabıtayı korudu. Ölür ölmez onu bekliyorlarmış” dedi.

“DÜN BANA VİDEOLAR GELDİ”

Cübbeli Ahmet rabıtalara ilişkin ise şöyle uyardı:

Mahmut Efendi’den dersli olanlar ancak hocamıza rabıta yapabilir başkasına yapamaz. Rabıta tehlikelidir. İnsanlar sihirlenir, büyülenir, cinlenir. Kaç kişinin rabıtasını bozdular. Dün bana videolar geldi rabıtayı Hasan Efendi’ye çevirmiş ağzı gözü yamulmuş. Hasan Efendi bana yapmayın diyordu ama bunlar alttan uyduruyordu. Şimdi bu cinliler nasıl düzelecekler? Başkasına rabıta bu tarikatta çok büyük hata ve tehlike arz eder.

mnh.jpg

“HOCALARA MESAJ GÖNDERDİLER”

Yakın zamanda İbrahim Hoca’nın Şuraa’sının olacağını açıklayan Cübbeli Ahmet, İsmailağa Cemaati’nin hocalara uyguladığı baskıyı şöyle anlattı:

Birçok hoca efendi ders vermeyi terk etti. İsmailağa hocalara da mesaj attı. Fikri Hoca’ya rabıtayı kabul etmedikleri için onların yetkisini aldı. Burada ders veremezsin dediler. Hocalara mesaj gönderdiler. Meşhur isimleri yakında göreceksiniz.

ekran-goruntusu-2024-04-28-131915.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar