İrem Derici sevgili adayında aradığı özellikleri açıkladı: Türkiye'de 10 milyondan fazla erkek taşıyor!

İrem Derici sevgili adayında aradığı özellikleri açıkladı: Türkiye'de 10 milyondan fazla erkek taşıyor!
Şarkılarıyla ve yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı İrem Derici, aşk hayatına ilişkin çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Hayatına alacak kişide bulunması gereken kriterleri açıklayan Derici, Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli'nin onayını alması gerektiğini belirtti.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, aşk hayatıyla ilgili yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı sevgilisi olacak kişinin önce Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli''nin onayından geçmesi gerektiğini belirten Derici, kriterlerini de açıkladı.

Şarkıcı İrem Derici sevgili adayının Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli''nin onayından geçmesi gerektiğini söyleyip, "Bir aday da getirdim ama onu istemediler. Serseri gibi geldi onlara" dedi.

Şarkıcı İrem Derici, Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli yeni şarkıları ''Efkar Gecesi''ne Bostancı’daki lunaparkta klip çekti. Aşk hayatı hakkında konuşan Derici, sevgili adayının önce Akçıl ve Ceceli’nin onayından geçmesi gerektiğini söyleyerek istediği kriteri açıkladı:

 

"SSK''SI OLSUN"

“İlişkilerim Mustafa ve Sinan’ın onayından geçmek zorunda. Onların sofrasına oturtamayacağım biriyle asla beraber olmayacağım. Bir aday da getirdim ama onu istemediler. SSK’sı olsun istediler. Serseri gibi geldi onlara.”

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar