Galatasaraylı İrem Derici Beşiktaş maçında gözyaşlarına hakim olamadı! Gözyaşları sel olup aktı

Galatasaraylı İrem Derici Beşiktaş maçında gözyaşlarına hakim olamadı! Gözyaşları sel olup aktı
Beşiktaş- Antalyaspor maçında duygu dolu anlar yaşandı. Beşiktaş Kulübünün Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle başlattığı ‘ Bu oyuncak sana arkadaşım’ kampanyası sosyal medyada olay oldu. Galatasaraylı İrem Derici de maç giderek duygu dolu anlar yaşadı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremler nedeniyle Beşiktaş Kulübü ‘Bu oyuncak sana arkadaşım’ adlı kampanya başlattı. Maç sırasında sahaya atılan oyuncaklar herkese duygu dolu anlar yaşattı. Ünlü şarkıcı İrem Derici de duygularını sosyal medya hesabından paylaştı.

İlk depremin yaşandığı saat olan 4.17''ye ithafen maçın 4''üncü dakika 17''nci saniyesinde oyun durdu ve Beşiktaşlı taraftarlar, deprem bölgesindeki çocuklara gönderilmek üzere yanlarında getirdikleri binlerce peluş oyuncağı tribünlerden sahaya gönderdi.

 

ddf7a9acae062a3b765d97e2038ceea4

Oyuncakların atıldığı esnada stat hoparlöründen "Bir başkadır benim memleketim" şarkısı çalınırken, skorbordda da 11 ilin plaka kodu sergilendi. Bu anlarda maçta olan Galatasaraylı İrem Derici de herkes gibi duygu dolu anlar yaşadı.

 

Derici paylaşımında "Bir Galatasaray fanatiği olarak çok özel bir maça misafirim. Ağlamaktan helak oldum" mesajını paylaştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar