Bahar'a konuk oyuncu sürprizi! Ünlü komedyen dizide muhtar olacak

Bahar'a konuk oyuncu sürprizi! Ünlü komedyen dizide muhtar olacak
Her bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Bahar dizisine ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu muhtar olarak konuk olacağını kişisel sosyal medya hesabından duyurdu.

Her hafta salı günleri ekrana gelen Bahar dizisi her bölümüyle reyting rekorları kırmayı başarıyor. "Bahar Uyanmaya Hazır Mısın?"ın son bölümünde Bahar, Timur tarafından aldatıldığını öğrendikten sonra gelinliğini aşk mektuplarını yakarak evi terk etmişti. 11. bölümde beklenmedik bir konuk oyuncunun diziye dahil olacak.

cmuxybvt-kkqtoi2-aovfa.webp

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Füsun Demirel ve Hatice Aslan gibi tanınmış isimlerin yer aldığı Bahar dizisi, gelecek bölümde ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu'nu ağırlayacak. Dizinin 11. bölümünde, ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu, muhtar karakterine hayat verecek.

y7y7.jpg

Yasemin Sakallıoğlu ise, kişisel sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak şu notu yazdı;

"Salı akşamı Bahar dizisinde buluşalım Muhtarlığa adım attığım bu güzide yolda sizlerle beraberim Alem hizmet görsün."

Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu ve Ayça Üzüm'ün kaleme aldığı senaryo ile izleyicilerin karşısına çıkan dizi, Haziran ayının ikinci haftasında sezon finali yapmayı planlıyor.

18739141-728xauto.webp

BAHAR DİZİSİNİN KONUSU

Her biri kendi içinde yenilgiyi tatmış aynı zamanda olağanüstü cesarete sahip karakterlerin buluştuğu dizi, Bahar'ın hikayesini izleyiciyle buluşturuyor. Bahar (Demet Evgar), ölümle yüzleştiğinde, dışarıdan bakıldığında "kusursuz" olarak görünen ailesinin ve özellikle eşi Timur'un (Mehmet Yılmaz Ak) derinlerinde saklanan gerçek yüzüyle karşılaşıyor. Bahar'ın ani hastalığı, aile içindeki tüm dengeleri alt üst ediyor. Bu süreçte Evren (Buğra Gülsoy), Timur'a karşı sadece Bahar'ın kalbini değil, hayatını da kazanmak için mücadele ediyor. Bahar, hayatını yeniden kurmaya çalışırken, trajilerle dolu hikayesi izleyicilere umut veriyor.

DEMET EVGAR KİMDİR

Ünlü oyuncu Demet Evgar, 18 Mayıs 1980'de Manisa'da doğdu ve Arnavut kökenli. Oyunculuk kariyerine 17 yaşında, Manisa'daki amatör bir topluluk olan Afsem Tiyatrosu'nda başladı.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Evgar, konservatuvar eğitimi boyunca arkadaşlarıyla "Tiyatro Kılçık" adında bir topluluk kurdu ve bu toplulukta oyunculuk ve oyun yazarlığı yaptı.

2009'da Kent Oyuncuları tiyatrosunda Mehmet Birkiye'nin yönettiği Cimri oyununda "Elise" karakterini canlandırdı ve bu rolüyle 2010'da düzenlenen 8. Tiyatro Ödülleri'nde Yılın Kadın Oyuncusu Ödülü'ne layık görüldü.

Televizyon kariyerine Turkmax'te yayınlanan ve daha sonra Star TV'ye geçen 1 Erkek, 1 Kadın adlı dizide "Zeynep Yıldırım" karakterini oynayarak başladı.

HANGİ PROJELERDE YER ALDI

Demet Evgar Yedi Numara, Aslı ile Kerem, Çiçek Taksi, Tatlı Hayat, Yuvam Yıkılmasın, Çınaraltı, Bütün Çocuklarım, Emret Komutanım, Erkekler Ağlamaz, 1 Kadın 1 Erkek, Vatanım Sensin, Avlu, Alev Alev ve Bahar gibi dizilerde rol aldı ve ekranlarda yer aldı.

Özel hayatında, Demet Evgar, 6 yıldır birlikte olduğu Levent Babataş ile 17 Mart 2022'de evlendi. Çiftin 18 Ağustos 2022'de dünyaya gelen ve Mavi adını verdikleri bir çocuğu var.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar