Ünlü isimden derinlerden gelen flaş kulis: Erdoğan’ın elindeki son isimdi…

Ünlü isimden derinlerden gelen flaş kulis: Erdoğan’ın elindeki son isimdi…
Çarpıcı kulis bilgilerini aktarmasıyla tanınan gazeteci yazar Sedat Bozkurt, Bakan Bekir Bozdağ hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

FLAŞ KULİS İDDİASI: ERDOĞAN'IN ELİNDEKİ SON İSİMDİ...

Gazeteci yazar Sedat Bozkurt, ‘Ankara kulisleri’nden taze çıkardığı bilgileri yazısında aktardı.

Abdülhamit Gül''ün istifasının ardından Bekir Bozdağ''ın Adalet Bakanlığı''na getirilmesinin perde arkasını kaleme aldı.

Kısa Dalga''da yayımlanan yazısında HDP''nin kapatılma davasına değinen Bozkurt, "İktidarın MHP kanadı kapatılması için çaba harcıyor, AKP kanadından da fazla olmasa da buraya destek var. Ama direnç de var" dedi.

Bozkurt ardından şunları kaydetti:

LİSTEDE SON İSİMDİ

"Yargıda işler çok karışık aslında. Bekir Bozdağ’ın, Abdulhamit Gül’den sonra bakanlık koltuğuna oturması da bunun göstergesi. Erdoğan’ın elindeki, kim tarafından oluşturulduğu bilinmeyen bir listenin son sırasında yer alan Bozdağ’ı bakan olarak atadığını biliyor musunuz?

YAŞADIĞI SAĞLIK PROBLEMLERİNE RAĞMEN BAKAN OLDU

Listede eski Adalet Bakanlığı müsteşarı ve 7 Haziran-1 Kasım 2015 süreci dönem Adalet Bakanı Kenan İpek ve Cumhurbaşkanı Hukuk Danışmanı Mehmet Uçum’un da bulunduğunu söylersek çok ciddi sağlık sorunları nedeniyle fazla stresli ortamlarda yer almaması gereken Bozdağ’ın o koltukta oturması ilginç bir biçimde rahatlatıcı gelebilir sizlere de. Ama fazla rahatlamayın, Gül niye gitti ise Bozdağ onun için geldi ve Kenan İpek’in bakanlık üzerindeki etkisinin arttığını da HDP’nin kapatılma davası üzerinden hatırlatalım."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar