Memduh Bayraktaroğlu'ndan bomba Bahçeli iddiası: Erdoğan’a yanaşmasının gizli sebebini açıkladı

Memduh Bayraktaroğlu'ndan bomba Bahçeli iddiası: Erdoğan’a yanaşmasının gizli sebebini açıkladı
Gazeteci yazar Memduh Bayraktaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Cumhur İttifakı çatısı altında asıl görevinin ne olduğuna dair bomba bir açıklamada bulundu.

BAHÇELİ'NİN ERDOĞAN'A YANAŞMASINDAKİ GİZLİ SEBEBİ AÇIKLADI!

Korkusuz Gazetesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu, bugünkü yazısında Selahattin Demirtaş’ın son açıklamaları üzerine yine çok konuşulacak bir takım iddialar ortaya atarken Devlet Bahçeli’ye Erdoğan’ın siyasi hayatını bitirme görevinin verildiğini yazdı.

Bayraktaroğlu şunları yazdı:

“Devlet (Bahçeli olan değil), çözüm sürecinden rahatsız. Erdoğan’dan ise en başından beri rahatsız…

Erdoğan ve siyasal İslam’ı ülkenin başına musallat ettiği düşünülen Bahçeli’ye verilen görev şuydu: Selahattin Demirtaş. Çözüm sürecini engelle. Erdoğan’a yanaş. Yakınında durarak onu kontrol et. En az %50+1 oyla seçilebilmesini sağla ve Onun siyasi hayatını bitir. Böylece ülkeyi hem çözüm sürecinden, hem de Erdoğan’dan kurtar…

Youtube kanalımın takipçiler ve 16 Ocak 2018 tarihinde, “Yakın Savaş ustası Bahçeli” başlığı altında yayınlanan videomu izleyenler. Bahçeli’nin, o kadar hakaretten sonra neden Erdoğan’a destek vermeye başladığını gerekçeleriyle anlattığımı hatırlayacaklardır…

Sonuç, o videodaki tahminlerimin ve sezgilerimin hemen hepsi aynen gerçek oldu. Çözüm süreci (Her an indirilme ihtimali olsa da) rafa kaldırıldı. AKP ve Erdoğan yaklaşık %23-24 arasında oy kaybı yaşadı. Erime sürüyor…”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar