Ankara kulisleri hareketlendi! MHP'den erken seçim açıklaması: Bu kez sürpriz yapmayacak

Ankara kulisleri hareketlendi! MHP'den erken seçim açıklaması: Bu kez sürpriz yapmayacak
Ankara kulisi erken seçim tartışmalarıyla ısınmaya devam ederken MHP'li üst düzey bir yetkiliden "MHP bu kez sürpriz yapmayacak" açıklaması geldi. MHP'li isim, ekonomik sıkıntıları kabul ederek, iktidarın seçime kadar ekonomiyi iyileştirebileceğini iddia etti.

ANKARA KULİSLERİ HAREKETLENDİ! MHP'DEN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

İktidar ve muhalefet cephesinde cumhurbaşkanlığı adayını açıklamak üzerine yoğunlaşan seçim tartışmalarında bir diğer perde ise erken seçim. 2023''te yapılması öngörülen seçimlere ilişkin Ankara kulislerinde devam eden erken seçim tartışmalarına ilişkin MHP''li üst düzey yetkili bir isimden yeni açıklama geldi.

"SEÇİME DAHA 13 AY VAR"

Gazete Duvar''ın "Duvar Arkası" bölümünde, "MHP’li üst düzey bir yetkili, ''Geçmişteki çağrılarınız dikkate alınınca erken seçim ile ilgili hep sürpriz yapabileceğiniz konuşuluyor. Ne dersiniz?" sorusuna, "O zaman şöyle diyelim, MHP bu kez sürpriz yapmayacak'' yanıtını verdi. Aynı yetkili ekonomik sıkıntıları da kabul ederek, ''Seçime daha 13 ay var. Akıllı bir iktidar bu süreyi heba etmez. Bu zaman dilimi, durumu iyileştirmek için kullanılır ve bu yapılıyor'' değerlendirmesinde bulundu" ifadesini kullandı.

İKİ KEZ DAHA ERKEN SEÇİM KARARI ALDIRMIŞTI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2002 ve 2018 yıllarında iki kez olmak üzere çağrıda bulunarak hükümetin erken seçim kararı almasını sağlamıştı. Bu nedenle Bahçeli''ye "Siyasette erken seçimlerin belirleyicisi" olarak bakılıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar