Garanti Bankası'ndan EYT'liye özel rekor promosyon ve düşük faizli kredi

Garanti Bankası'ndan EYT'liye özel rekor promosyon ve düşük faizli kredi
Türkiye'nin en büyük özel bankalarından biri olan Garanti BBVA, nisan ayında ilk maaşını alacak EYT'liler için özel bir promosyon kampanyası başlatırken, EYT düzenlemesinden prim borcu nedeniyle yararlanamayan vatandaşlar için de düşük faizli kredi hizmetini duyurdu.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin Meclis''te kabul edilmesiyle birlikte bankalarda da yoğun mesai başladı. Emekli olacak 2 milyon 250 bin vatandaşı müşterileri yapmak için sıraya giren özel bankalar, ödedikleri ücretlerde kamu bankalarına fark atmış durumda. 

Garanti BBVA ise diğer bankaların aksine, yalnızca EYT''ye özel promosyon kampanyası duyurmakla yetinmedi. Bankadan yapılan duyuruda, prim borcu nedeniyle emekli olamayan vatandaşlar için düşük faizle kredi uygulamasına geçildiğinin de müjdesi verildi.

Garanti, "Üstelik EYTli olup prim borcu olanlar, 1,69%’dan başlayan faizlerle EYT Prim Borcu Kredisi kullanarak, hemen emekli olabilirler. Siz de EYT Prim Borcu Kredisi''ne başvurun, hemen emekli olun" ifadeleri ile prim mağdurları için emekli olmanın yolunu açıkladı. 

PROMOSYONLARA MART AYINDA REKOR ZAM GELDİ

Geçtiğimiz ay emekli müşterilerine 6000 TL''ye varan promosyon ödemesi yapan Garanti BBVA, Mart ayı ile birlikte bu tutarı 7500 TL seviyesine çıkarmış oldu. 

Yapılan nakit ödemenin dışında emekli maaşını 3 yıl süreyle Garanti Bankası''ndan almaya söz veren emekliler, promosyona ek olarak; kredi kartı ile 500 TL harcamaya 1.000 TL bonus kazanacak. Böylelikle ödenen toplam ücret 8500 lirayı bulacak. 

NİSAN AYINDA HESAPLARA YATACAK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan duyuruda EYT''lilere ilk maaşlarının nisan ayında yatırılacağı duyurulmuştu. Garanti, söz konusu gelişmenin üzerine "Promosyon ödemeniz Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi’ni imzalamanızın ardından Garanti BBVA’ya ilk maaşınızın yatmasına istinaden ilk 3 iş günü içinde yapılır. Promosyon ödemesine konu olan maaş için taahhüt süresi içinde banka değişikliği yapılamaz." açıklamasını yaparak, yatan maaşın hemen ardından promosyonların da hesaplara aktarılacağının müjdesini verdi. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar