Emekli zamlarının ardından İş Bankası'ndan yeni promosyon! 4 gün içinde başvurmayan alamayacak

Emekli zamlarının ardından İş Bankası'ndan yeni promosyon! 4 gün içinde başvurmayan alamayacak
Türkiye'nin en büyük özel bankası olan İş Bankası, en düşük emekli maaşının 7500 TL olmasının ardından harekete geçti. Bankanın emekli müşterilerine verdiği promosyon tutarları değişirken, kampanyanın 31 Mart tarihinde sona ereceği paylaşıldı.

Mustafa Balcı / Günboyu

Türkiye İş Bankası, 2 milyon 250 bin EYT''linin ilk maaşlarını Nisan ayında alacaklarının açıklanması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın canlı yayında en düşük emekli maaşının 7500 TL''ye yükseltilmesini duyurmasıyla birlikte harekete geçti. 

Sunduğu bankacılık hizmeti ve ayrıcalıklarla milyonlarca müşterisi bulunan banka, Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi ile sayıları 15 milyonu geçecek olan emeklilerin de maaşlarını aldığı kurumlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. 

2023''e geçmiş yıllardaki promosyon tutarlarında bir değişikliğe gitmeden giren İş Bankası, hem EYT düzenlemesinin yasalaşması hem de en düşük emekli maaşının 7500 TL''ye çıkarılması sonrası yeni bir ödeme planı paylaştı. 

EN DÜŞÜK PROMOSYON TUTARI DEĞİŞTİ

Geçmiş aylarda emeklilere ödenen en düşük promosyon tutarını 4500 TL olarak belirleyen İş Bankası, son artışların ardından taban promosyonu 6750 lira olarak duyurdu. Alınan emekli maaşının seviyesine göre iki farklı ödeme gerçekleştirecek banka, 

Emekli maaşı 7500 TL ile 10000 TL arasında olan müşterilerine 6750 TL, emekli aylığı 1000 TL''nin üzerinde olan müşterilerine ise 7500 TL promosyon ödemesi yapacak. 

İş Bankası''nın internet sitesinde yer alan bilgilere göre, söz konusu kampanya için son başvuru tarihi 31 Mart 2023. Nisan ayında promosyon kampanyasının uzatılıp uzatılmayacağına yönelik bir açıklama yapılmazken, EYT''liler henüz maaşını almamış olsalar da İş Bankası''na başvurarak hesap açabilecek ve kampanyalardan faydalanma hakkına sahip olacak.

PROMOSYONUN DIŞINDA ÇOK SAYIDA AVANTAJ VERİLECEK

Emekli maaşını İş Bankası''ndan alacağına yönelik 3 yıl süreyle söz veren emekliler, promosyonun yanı sıra çok sayıda ayrıcalıktan faydalanabilecek. 

Ek hesap ve kredi kullanımlarında önceliğe sahip olacak olan emekli müşteriler, hiçbir gelir belgesi sunmadan kredili ürünlerden yararlanabilme şansına sahip olacak. Ayrıca banka, standart müşterilerinden tahsis ettiği kredi kartları için yıllık ücret uygulamasından emekli müşterilerini muaf tutacak. Bireysel ve ticari işlemlerde mobil şube aracılığı ile şubeye gitmeden her türlü bankacılık hizmeti işleminden faydalanabilecek olan emekliler, söz konusu kredi kartı borçları ve ödemelerde de öteleme, taksitlendirme ayrıcalığı elde etmiş olacak. 
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar