İhanet iddiaları gündeme gelmişti! Bülent Şakrak ile Esra Akpınar çiftinin ilk karesini Zeynep Bastık paylaştı

İhanet iddiaları gündeme gelmişti! Bülent Şakrak ile Esra Akpınar çiftinin ilk karesini Zeynep Bastık paylaştı
Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çifti tek celsede boşanmıştı. Ünlü çiftin ayrılığı büyük yankı uyandırırken, Şakrak'ın Maviye Sürgün dizisinde tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaşması sonucu boşanma kararı aldığı söylenmişti. Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkının ilk karesi geldi. Ünlü çiftin aşk pozunu Zeynep Bastık paylaştı.

Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci'nin 2015 yılında başlayan ve 2023 yılında son bulan evliliği herkesi şaşırtmıştı.

İHANET İDDİALARI GÜNDEME GELMİŞTİ

Melisa adında bir kızları ve Ali adında bir oğulları olan çift, paylaştıkları sevimli aile fotoğraflarıyla dikkat çekiyordu. Geçtiğimiz yılın Temmuz ayında ani bir kararla boşanan çift ihanet iddialarıyla gündeme geldi.

18751819-728xauto.webp

Çift, tek celsede boşanmıştı. Bu konuda hiçbir açıklama yapılmadı. Bu süreçte, Ceyda Düvenci'nin sosyal medya paylaşımlarından ihanet iddiaları doğdu.

Geçtiğimiz ay, Bülent Şakrak'ın, evliyken meslektaşı Esra Akpınar'la yakınlaştığı haberleriyle gündem oldular ve gözler tekrar oyuncunun üzerine çevrildi.

s-1c7726e34cb733801058df73ae275e8e9dcec829.webp

İhanet iddialarını reddeden Akpınar, dört aydır Bülent Şakrak'la bir ilişkisi olduğunu doğruladı. Kameralara yakalanan Şakrak da aynı şekilde "ihanet yok" ifadelerini kullandı.

İKİLİNİN AŞKINI ÜNLÜ ŞARKICI PAYLAŞTI

Zeynep Bastık konserinde görüntülenen ünlü çiftin samimi halleri dikkat çekmişti.

Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkının ilk karesini ise Zeynep Bastık paylaştı. Ünlü çiftin aşk pozu kısa sürede gündem oldu.

yy-001.jpg

Zeynep Bastık'ın doğum günü partisine Kobra Murat, katılmıştı. Kobra Murat, aylar önce yapılan doğum günü partisinde ne kadar ücret aldığını aylar sonra açıkladı.

ÜÇ KATI PARA İSTEDİ

Kobra Murat, "Partide olan herkes pırlanta gibiydi. Bulgaristan'dan geldim, aşırı yorgundum ama normalin iki üç katı para istedim ve parti için bana 80 bin lira verdiler” diyerek aldığı ücreti paylaştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar