Popun kraliçesi Ajda Pekkan hayranlarını korkuttu! Ameliyat oldu

Popun kraliçesi Ajda Pekkan hayranlarını korkuttu! Ameliyat oldu
Süperstar Ajda Pekkan, uzun süredir devam eden omuz ağrıları nedeniyle sevenlerini endişelendirdi. Ünlü sanatçı, Amerikan Hastanesi'nde geçirdiği omuz ameliyatının ardından kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı bir açıklamayla gündeme geldi.

Sahne enerjisi, unutulmaz şarkıları ve zamanı meydan okuyan güzelliğiyle tanınan Ajda Pekkan, yaz aylarından bu yana yaşadığı omuz ağrılarına çözüm bulabilmek adına 3 gün önce Amerikan Hastanesi'nde ameliyat masasına yattı. Operasyonun başarıyla tamamlanmasının ardından ünlü sanatçı, taburcu olarak evinde istirahate çekildi. Pekkan'ın önümüzdeki 3 hafta boyunca fizik tedavi göreceği öğrenildi.

ajda-pekkan2.jpg

Magazinsortie.com'un Yayın Yönetmeni Olcay Ünal Sert'e verdiği röportajda sağlık sorunlarından bahseden Ajda Pekkan, daha önce kalçasını kırdıktan sonra omzundaki kas yırtılmasının ağrılarına sebep olduğunu açıklamıştı. Daha önce aynı omuzdan tendon ameliyatı geçiren ünlü sanatçı, "Ağrılarım artınca, doktorum Ramazan öncesi kış döneminde bu operasyonu gerçekleştirdi." ifadeleriyle detayları paylaştı.

18363702-728xauto.webp

gg.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar