CHP’nin seçim şarkısı ve videosu paylaşıldı ama o isme yer verilmedi: Özgür Özel, tanıtımda hangi belediye başkanını unuttu

CHP’nin seçim şarkısı ve videosu paylaşıldı ama o isme yer verilmedi: Özgür Özel, tanıtımda hangi belediye başkanını unuttu
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile partisinin yerel seçim şarkısını paylaştı. Şarkıda görülen büyükşehir adayları arasında bir ismin yer almaması dikkat çekti.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) son seçim şarkısında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın yer almaması dikkat çekti.

CHP lideri Özgür Özel’in de içerisinde yer aldığı, 14 büyükşehir ve il belediye başkan adayının tanıtıldığı videonun, "İşimiz, gücümüz Türkiye" notuyla paylaşılmasıyla birlikte, şarkının içeriğinde de "Gücümüz Türkiye, işimiz belediye" sloganının öne çıktı. Şarkının temelinde Barış Manço’nun ‘Anlıyorsun değil mi?’ eserinden uyarlanan bir düzenlemenin bulunduğu da fark edildi.

CHP'DEN AÇIKLAMA

Adaylığı tartışmalara neden olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş'ın adının bu tanıtımda geçmemesi ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte yer almaması dikkat çekti. Konuyla ilgili CHP kaynakları, çekimlerin 5-6-7 Şubat tarihlerinde gerçekleştirildiğini ve Savaş'ın bu tarihlerde depremin yıldönümü nedeniyle Hatay'dan ayrılamadığını belirtti.

TÜM BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINA YER VERİLDİ

Tanıtım videosunda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay'ın vatandaşlarla bir araya geldiği görüntülere de yer verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar