İsmail Saymaz ile Erşan Şen birbirine girdi: Reji yayını kesmek zorunda kaldı

İsmail Saymaz ile Erşan Şen birbirine girdi: Reji yayını kesmek zorunda kaldı
Yerel seçimin masaya yatırıldığı canlı yayında hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen ile gazeteci İsmail Saymaz tartıştı. Saymaz, kendisinin 'çok konuştuğundan' dert yakınarak argo kelime kullanan Şen'e sert tepkiyle karşılık verdi.

Sözcü TV'de Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen ile gazeteci İsmail Saymaz arasında gergin anlar yaşandı. Yerel seçim gündemiyle ilgili konuşma yapan İsmail Saymaz'ın sözlerini uzatmasına Ersan Şen tepki gösterdi.

Programın ilerleyen dakikalarında, Saymaz'ın konuşması sırasında araya giren. Ersan Şen, "1 saattir konuşulur mu l*n? İnsaf" diye çıkışta bulundu. Bu sözler üzerine Saymaz da Şen'e karşı aynı sertlikte yanıt vererek, "Saygısızlığı sürdürürseniz benden ağır cevap alırsınız" dedi.

SUNUCU ARAYA GİRDİ

Tartışma, programın sunucusu Serap Belovacıklı'nın araya girerek durumu sakinleştirmeye çalışmasıyla devam etti. Belovacıklı, Şen'e süre verdiklerini belirtirken, Saymaz'ın tepkisiyle karşılaştı.

ismailll-2.jpg

"BENDEN AĞIR CEVAP ALIRSINIZ"

Şen'in "Bir saattir konuşuyorsun İsmail. Tam bir saattir ya. Neyse, konuşun ya, umurumda değil" sözleriyle devam eden tartışma, Saymaz'ın "Hocam sizden rica ediyorum, bir daha benimle böyle konuşmayın. Yaşınıza, sıfatınıza hürmetim var. Benimle bir daha böyle konuşursanız üslubumu değiştiririm. Üslupsuzluk yaparım. Saygısızlığı sürdürürseniz benden ağır cevap alırsınız" şeklindeki tepkisiyle daha da alevlendi.

REJİ YAYINI DURDURDU

Belovacıklı, yaşanan gerilimin ardından programda bir ara vermek zorunda kaldı v reji reklam arasına giderek yayını kesti. Program bir süre sonra kaldığı yerden devam etti.

Tartışma, izleyiciler arasında da geniş yankı uyandırdı ve sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar