17 yıllık evlilik tek celsede bitti: Okan Buruk ile Nihan Buruk boşandı

17 yıllık evlilik tek celsede bitti: Okan Buruk ile Nihan Buruk boşandı
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile eşi Nihan Buruk’un 17 yıllık evliliklerini sonlandırdı. Çiftin geçtiğimiz aylarda boşandığı ortaya çıktı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un 17 yıllık eşi Nihan Akkuş Buruk ile boşandığı iddiası magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.

640xauto.webp

2007 yılında dünyaevine giren ancak 2013 yılında boşanma kararı alan çift, daha sonra evliliklerine bir şans daha vermişti.

Hürriyet’te yer alan habere göre, 15 yaşında Ali Yiğit adında bir oğulları bulunan Okan Buruk ile Nihan Akkuş Buruk’un geçen ay boşandığı ortaya çıktı.

İki isimden konuya dair henüz bir açıklama gelmedi.

NİHAN BURUK KİMDİR?

1983 yılında doğan Nihan Buruk, Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı bölümü mezunu. Modellik kariyerine başladıktan sonra televizyon dünyasına adım atan Buruk, "Modda" adlı programda sunuculuk yapmış ve Almanya Almanya dizisinde rol aldı. Ayrıca, Almanya'nın Aachen kentinde düzenlenen "Top Model of The World 2003" yarışmasında birinci seçilerek dikkatleri üzerine çekti Aynı şekilde, 2002 yılında Japonya'da düzenlenen "Miss International" yarışmasında da ilk 10'a kaldı.
Okan Buruk ile Nihan Akkuş Buruk'un boşanma süreci ve sonrasında yapacakları açıklamalar merakla bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar