İYİ Parti’de deprem! Ekrem İmamoğlu’na desteklerini açıklayıp istifa ettiler

İYİ Parti’de deprem! Ekrem İmamoğlu’na desteklerini açıklayıp istifa ettiler
İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Erdinç Bayraktar ve ilçe yönetimindeki partililer, yerel seçimlerde CHP’nin adayı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu destekleme kararı alarak İYİ Parti’den istifa ettiklerini açıkladı.

İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı'nda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na rakip olarak aday çıkarma kararı alan parti yönetimine tepki istifaları sürüyor.

Art arda istifaların yaşandığı partide son olarak, İmamoğlu'na destek olmak üzere topluca istifa edenlerin yeni adresi Zeytinburnu oldu. Zeytinburnu İlçe Başkanı Erdinç Bayraktar, ekibiyle beraber İmamoğlu’na destek için istifa ettiklerini açıkladı.

errdinc-bayraktar.jpg

"İMAMOĞLU’YLA TAM YOL İLERİ DİYORUZ"

Erdinç Bayraktar, istifa kararını sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoyla duyurdu. İYİ Parti'nin kurulduğundan beri kendisine verilen her görevi başarıyla yerine getirdiğini belirten Bayraktar, yerel seçimlerle ilgili olarak İstanbul ve Zeytinburnu’ndan işbirliği yapılmasını savunduğunu vurguladı. İYİ Parti Genel İdare Kurulu’ndan çıkan ‘Seçimlere hür ve müstakil girme’ kararı sonrası kalbiyle inatlaştığını ifade eden Bayraktar, şunları söyledi:

“Kalbim İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’na tam destek verilmesinden yanaydı. Arkadaşlarımla yaptığım istişarelerden sonra 15 Şubat günü ilçe başkanı olarak birçok arkadaşımla beraber ilçe teşkilatındaki görevlerimizden ve partiden istifa ediyoruz. 2019’dan beri İstanbul daha iyi olsun diye gecesini ve gündüzünü İstanbul’a adamış, emekleri ve vizyonuyla İstanbul hatta tüm ülkede teveccüh bulmuş Sn. Ekrem İmamoğlu’na arkadaşlarımla kayıtsız şartsız arkadaşlarımızla özlenen Türkiye idealleri doğrultusunda destekleyeceğimizi ilan ediyoruz. Ekrem İmamoğlu’yla tam yol ileri diyoruz.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar