Erotik pozları tepki çekince isyan etti!

Erotik pozları tepki çekince isyan etti!
Kısmetse Olur’un eski yarışmacısı Cansel Çördük, Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası sosyal medya hesabından paylaştığı tangalı pozlarına tepki gelince isyan etti.

7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından erotik pozlarını Instagram hesabından paylaşan Kısmete Olur’un eski yarışmacısı Cansel Çördük, paylaşımına gelen tepkilerin ardından isyan etti.

Yurt dışına yerleşen ve her paylaşımıyla ayrı olay olan Cansel Çördük paylaşımlarına devam ediyor. Son olarak tangalı pozlarını paylaşan Kısmetse Olur Cansel büyük tepki çekti.

Cansel Çördük''ün müstehcen paylaşımı sonrası fotoğrafa binlerce eleştiri mesajı geldi. Eski yarışmacı ise dayanamayıp isyan etti.

" DÜNYANIN BAŞKA BİR UCUNDA OLMAMA RAĞMEN AĞLAMA ATAKLARINA GİRDİM”

Kısmetse Olur Cansel paylaşımında "Depremin ilk 3 günü dünyanın başka bir ucunda olmama rağmen ağlama ataklarına girdim, 1 hafta yapabileceğim sosyal medyayla ilgili gelen her yardım mesajını paylaştım ve bunu yaptım demeye bile utanıyorum şu an" ifadelerini kullandı.

Cansel Çördük, "Müslümanlığı, ülkeme sevgimi sorgulamak kimseye kalmadı bana küfür edeceğinize rahatsız ediyorsam görmezden gelip susabilirsiniz" dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar