İlişkisini sosyal medya hesabından duyurmuştu! Olaylı şekilde ayrıldı.. Evini basıp…

İlişkisini sosyal medya hesabından duyurmuştu! Olaylı şekilde ayrıldı.. Evini basıp…
Kısmetse Olur programının gözde isimlerinden olan Melis Buse Betkayan, ile Tiktok fenomeni Serbest Hoca arasındaki ilişki gündem olmuştu. Evli sevgilisiyle ilişkisini sosyal medyadan duyuran Betkayan Serbest Hoca olarak bilinen Reşit Bozdağ tarafından darp edildi.

Eski Kısmetse Olur yarışmacısı Melis Buse Betkayan, yaptırdığı estetik işlemlerle kendini yeniden değiştirmiş görenler tanıyamaz olmuştu. Özel hayatı mercek altına alınan Betkayan, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda, sevgilisi tarafından evininin basılıp darp edildiğini söyledi.

Serbest Hoca olarak bilinen Reşit Bozdağ isimli fenomen ile birlikteliğini sonlandırdığını da ifade eden Betkayan, yaşadığı şiddeti açık açık paylaştı.

“ANLATMAK İSTEDİĞİM ÇOK ŞEY VAR AMA SESSİZLİĞİ SEÇİYORUM”

Reşit Bozdağ evli olması nedeniyle tepkilerin hedefi olan Betkayan''ın, Instagram sayfası üzerinden yayınladığı açıklaması şöyle:

''RB isimli şahıs ile yollarımı ayırdığımı bugün duyurmuştum. O yazıyı paylaştıktan sonra evimi basıp beni darbetti. Telefonumu alıp gitti, polis yardımıyla telefonumu geri aldım. Herkesi takipten çıkmış bazı kişileri de engellemiş. Hem Instagram''da hem de TikTok hesabımdan size anlatmak istediğim çok şey var ama sessizliği seçiyorum. Kendisiyle hukuki sürecim başlamıştır.''

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar