Aşkları dolu dizgin devam ediyordu! Aybüke Çangal kötü haberi verdi

Aşkları dolu dizgin devam ediyordu! Aybüke Çangal kötü haberi verdi
TikTok videolarıyla ve boynuna yazdırdığı çakal dövmesiyle hafızalara kazınan Aybüke Çangal, Kısmetse olur Aşkın Gücü programına katılmıştı. Programda tanıştığı Tolga Kandemir’le yaşadığı aşkla sosyal medyada olay olmuştu. Tolga’yla Aybüke ayrıldı mı? İşte merak edilen tüm detaylar…

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Aybüke Çangal’ın Instagram hesabından son olarak paylaştığı ayrılık içerikli mesaj sosyal medyada gündem oldu. Kısmetse Olur programından kendi istekleri doğrultusunda ayrılan ikili YouTube kanalından bir program açmışlardı. Aybüke Çangal’ın ve Tolga Kandemir’in aşkı dolu dizgin devam ederken, Çangal’ın kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım gündeme bomba gibi düştü. Aybüke Çangal, Tolga Kandemir ile fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırması üzerine fenomen çift ayrıldı mı? sorusu gündeme geldi. Ayrıca Çangal, Tolga Kandemir''i sosyal medya hesabından takipte çıkardı.

Gündeme gelen iddiaların ardından Aybüke Çangal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu açıklamayı hakettiğinizi düşünüyorum bir süredir olan beraberliğim sayı çerçevesinde bitmiştir. Kendisine hayatta başarılar diliyorum" mesajını yazdı.

 

İşte Aybüke Çangal''ın sosyal medya paylaşımı:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar