Cansel Elçin İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıdan son anda kurtulmuş

Cansel Elçin İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıdan son anda kurtulmuş
İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirilen bombalı saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken 81 kişi de ağır yaralanmıştı. Beyoğlu'ndaki hain saldırı tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Bombalı saldırıdan ünlü oyuncu Cansel Elçin'in son anda kurtulduğu öğrenildi. Saldırıdan kıl payı kurtulan Elçin yaptığı paylaşımda, "İstiklal'de hemen yanımızda büyük bir patlama oldu. 'Ben iyiyim, umarım can kaybı yoktur' paylaşımında bulundu.

İstiklal Caddesi''nde meydana gelen bombalı saldırıda ünlü oyuncu Cansel Elçin''in de Taksim''de olduğu ortaya çıktı. Öğrencileriyle birlikte fotoğrafını da paylaşan Elçin, İstiklal''deki patlamada yaralanan vatandaşlar arasında katıldığı etkinlikteki öğrencilerin de olduğunu söyleyerek "Bu travmayı hep birlikte atlatacağız" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Cansel Elçin ise, patlamadan hemen sonra yaptığı paylaşımda olay yerine çok yakın olduğunu dile getirdi. Elçin yaptığı paylaşımda, "İstiklal''de hemen yanımızda büyük bir patlama oldu. Ben iyiyim, umarım can kaybı yoktur" paylaşımında bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar