Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı: 1 ölü

Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı: 1 ölü
İstanbul Eyüpsultan’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, bariyerlere saplandı. Kazada bir kişi hayatını kaybetti.

Eyüpsultan TEM Otoyolu Edirne istikametinde meydana gelen trafik kazasında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, bariyerlere ok gibi saplandı.

Kazada sürücü Kerem Çelik hayatını kaybederken, beraberindeki Kübra Çelik ise ağır yaralandı.

Kaza, saat 03.00 sıralarında Eyüpsultan TEM Otoyolu'nda gerçekleşti. 34 ZS 3163 plakalı otomobil, TEM Hasdal Viyadüğü girişinde direksiyon kontrolünün kaybedilmesi sonucu yol ayrımında bariyerlere çarptı. Demir bariyerlerin otomobilin ön kapısından içeri saplandığı kazayı gören vatandaşlar hemen yardıma koşarken, durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

kazaarac1.jpg İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Kerem Çelik ve Kübra Çelik, sağlık ekiplerine teslim edildi.

Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Kerem Çelik'in hayatını kaybetti. Kübra Çelik ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden Kerem Çelik'in cansız bedeni ise Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar