Kısmetse Olur'un Cansel'i eski aşkı hakkında konuştu!

Kısmetse Olur'un Cansel'i eski aşkı hakkında konuştu!
Sosyal medya fenomeni olarak ünlenen Cansel Çördük, sık sık erotik pozlarını paylaşarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Değişimiyle adından söz ettiren Çördük’ün eski aşkı Eser West ‘Ucuz seks işçisi’ göndermesi yapmıştı. Çördük bu konuyla ilgili ilk kez canlı yayında konuştu.

5 yıl aradan sonra YouTube üzerinden izleyicisiyle tekrardan bir araya gelen Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının eski yarışmacılarından Cansel Çördük, paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Sıklıkla değişiminden söz ettiren Çördük, Eser West ile Kısmetse Olur programında tanıştı. Programın bitişiyle ikili ayrılarak, başka hayatlar kurdu. Son dönemlerde ise müstehcen pozlarla gündemin dilinden düşmeyen Cansel Çördük’ün eski sevgilisi hakkında ''ucuz seks işçisi'' göndermesi yaparak herkesi şok etmişti.

Buna rağmen tek kelime etmeyen Cansel ilk kez konuştu. Cansel Çördük TikTok''ta açtığı canlı yayında önce Melis ile yüzleşti ardından ise eski sevgilisi Eser West hakkında yorumda bulundu.

Kendisine sorulan ''Eser''i aldattın mı?'' sorusuna yarışmacı şu yanıtı verdi:

"Eser''i aldatmadım. Bu beni suçlu göstermek için ortaya atılan bir iddia. Kendisi öyle bir duyum almış bir yerlerden ama öyle bir şey olmadı..."

“YANLIŞ İNSAN, YANLIŞ ZAMAN”

Cansel "Yarışmaya girerken birinci olacağınız belli miydi?" sorusuna ise "Hayır birinci olacağımız belli değildi. Hatta beni ilk haftadan eleyeceklerdi şans eseri kaldım. Demek ki kaderimde varmış" cevabını verdi.

Eser West hakkında Kısmetse Olur Cansel''e soru yağdı. Cansel ise konu hakkında isim vermeden "Bir daha barışmayız. Onu özlemiyorum ama onunlayken yaşadığım duyguları özlüyorum. Umarım o duyguları tekrar biriyle yaşayabilirim. Aşk gerçekti, yaşanılanlar gerçekti. Umarım bir gün tekrar birisine aşık olabilirim. ''Yanlış insan ve yanlış zaman'' deniliyor ya, bizimkisi öyleydi" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar