Başkent'ten son dakika kulisi: Kemal Kılıçdaroğlu CHP'nin Bursa adayını buldu

Başkent'ten son dakika kulisi: Kemal Kılıçdaroğlu CHP'nin Bursa adayını buldu
tv100'de yayınlanan ‘Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık’ta yerel seçimlere dair konuşan gazeteci Barış Yarkadaş Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına kimi getireceğini açıkladı.

tv100'ün gündemi belirleyen programı 'Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık' programına Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan, İYİ Parti 27. Dönem Milletvekili Av. Ayhan Erel, Gazeteci Barış Yarkadaş konuk oldu.

Yerel seçimlere dair dikkat çeken açıklamalar yapan gazeteci Barış Yarkadaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Mustafa Bozbey'i düşündüğü kulis bilgisini paylaştı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki günlerce Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklayacağını dile getiren Yarkadaş, "Sayın Genel Başkan dün Aydın’da Özlem Çerçioğlu’nun adaylığını ilan etti. Edindiğim bilgiye göre önümüzdeki günlerde Bursa Belediye Başkan adayı olarak Mustafa Bozbey’i ilan edecek" ifadelerini kullandı.

Mustafa Bozbey'in daha önce Nilüfer Belediye Başkanı adayı olduğunu ifade eden Yakadaş, "2019 seçimlerinde çok güzel bir kampanya yürüttü. CHP'nin oylarını 20 puan arttırdı. Parti içi çekişmelerden dolayı seçim 2 puan kaybetti. Bu sene eğer o hatalar yapılmazsa altın çizerek söylüyorum; Bursa'da belediye başkanı değişir ve CHP'li bir belediye Bursa'yı yönetir" diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar