Çocuğu kanlar içindeyken canlı yayın açmıştı! Cani anne Karagül hakkında flaş gelişme

Çocuğu kanlar içindeyken canlı yayın açmıştı! Cani anne Karagül hakkında flaş gelişme
TikTok platformunda "Karagül" adı altında yayınlar yapan bir kullanıcının, çocuklarına yönelik şiddet içeren videoları büyük tepki toplamıştı. Videolarda, çocuğunun başını kapıya çarpmasıyla yaralanmasına rağmen yayına ara vermeyen Karagül "ambulans çağırdım" diyerek para istemeye devam etti.

2 çocuk annesi Karagül’ün TikTok’taki yayınlarında çocuklarına psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığı iddia edildi. Küçük çocuğun kafasını çarpıp yaralanmasına rağmen yayına ara vermeyen Karagül hakkında soruşturma başlatıldı.

Bu olayın ardından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Karagül hesabının sahibi olarak bilinen M.C. hakkında soruşturma başlatıldığı duyuruldu.

zriassq4vk2pci-vi1ju5q.webp

HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Aslan Değirmenci, Karagül'ün yayınlarında çocuklara yönelik şiddet içeriğiyle birlikte sürekli nefret söylemi ve ayrıştırıcı paylaşımların yer aldığını belirtti. Yapılan incelemeler sonucunda M.C.'nin kimliğine ulaşıldı ve şahıs hakkında "Aile Hukukundan Kaynaklanan Yükümlülüğün İhlali, Kasten Yaralama, Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama" suçlarından işlem başlatıldığı ifade edildi.

scgttzk1huufqot-sfihfg.webp

NE OLMUŞTU

TikTok platformunda Karagül adı altında canlı yayın açarak, çocuklarının bakımıyla ilgilenmeyen iddiaya göre çocuklarına karşı fiziksel şiddette bulunan Karagül mahlaslı M.C hakkında soruşturma başlatıldı.

KANLAR İÇNDEKİ ÇOCUĞUNA BAKMAK YERİNE YAYINA DEVAM ETTİ

Çocuğun kafasını çarpıp kanlar içinde kalmasına rağmen yayınına devam eden Karagül’ün, “Arkadaşlar ambulans çağırdım geliyor” dediği duyuluyor. Küçük çocuk acı içinde ağlarken, “Elim ayağım titriyor” demesine rağmen Karagül yayınından vazgeçmiyor.

2 çocuk annesi Karagül’ün canlı yayın sırasında çocuklarından birinin kafasını kapıya vurup yaralanmasına rağmen canlı yayına ara vermemişti. Karagül yayını kesmek yerine ambulans çağırdığını söyleyerek para istemeye devam etmişti. Bu olayın ardından ise bakanlık harekete geçti.

yhy.jpg

HASTANE DÖNÜŞÜ TAKSİYE BİNMEK İÇİN PARA İSTİYOR

Hastane dönüşü yine canlı yayın açan Karagül, çocuğuna krem alacağını ve taksiye bineceğini söyleyerek para istemeye devam ediyor.

SARILMAYA KALKAN OĞLUNU İTEKLİYOR

Bir diğer videosunda ise yine canlı yayın esnasında Karagül çocuğuna vuruyor. Çocuğun ise hıçkırarak ağladığı duyuluyor. Farklı bir video da ise sarılmaya kalkan oğlunu itekliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar