Habertürk'te sığınmacı ve kaçak kavgası: Onlar olmasa ekonomi batar

Habertürk'te sığınmacı ve kaçak kavgası: Onlar olmasa ekonomi batar
HaberTürk’te yayınlanan ‘Nedir Ne Değildir’ programında Faruk Aksoy ve Cem Küçük arasında kaçak ve sığınmacı konuları sebebiyle tartışma çıktı. Sığınmacıların işsizliğin artmasında önemli rol oynadığını savunan Aksoy’a, Küçük, "Onlar olmasa ekonomi batar” şeklinde karşılık verdi.

Habertürk'te Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu ‘Nedir Ne Değildir’ programında ekonomi ve işsizlik konuları konuşulurken Faruk Aksoy ve Cem Küçük arasında kaçak sığınmacı üzerinden tartışma çıktı.

Sığınmacıların işsizlik sorununda büyük bir sorun yarattığını söyleyen Faruk Aksoy’a, Cem Küçük tepki gösterdi. Ekonominin göçmenler sayesinde ayakta olduğunu savunan Küçük, "Göçmenler olmasa ekonomi batar" dedi.

"Türkiye'nin sığınmacı sorunu tüm bu ekonomik sorunlara olumsuz tesir etti mi? Etti!" diyen Faruk Aksoy'a Cem Küçük "Hayır etmedi" şeklinde karşılık verdi. Küçük’ün "Onlar olmasa ekonomi batar, onlar olmasa iş yerleri batar." sözü üzerine tartışma bir anda alevlendi.

Aksoy Türk vatandaşlarının iş bulmakta zorlandığını dile getirirken Küçük, Türklerin bu işlerde çalışmadığını iddia etti.

Tartışmanın büyüyeceğini fark eden moderatör araya girdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar