Astrolog Ayça Bayrak Aydın tarih vererek Türkiye’yi sarsacak 2 felaketi açıkladı! 7 büyüklüğündeki depremi bilmişti

Astrolog Ayça  Bayrak Aydın tarih vererek Türkiye’yi sarsacak 2 felaketi açıkladı! 7 büyüklüğündeki depremi bilmişti
Astrolog Ayça Aydın, tarih vererek Türkiye’yi sarsacak yeni felaketleri tek tek sıraladı.

Astrolog Ayça Bayrak Aydın, 24 Şubat Başak Dolunayı’nın Türkiye üzerindeki etkilerini YouTube kanalında değerlendirdi. Dolunayın astrolojide kapanma evrelerini yansıttığını ifade eden Aydın, şunları söyledi:

Bu dolunay cumartesi günü 15.30 civarında gerçekleşecek. Bir takım hareketliliklerin olacağı zamanlar olacak. Her seferinde keyifsiz yorumlar yapmak zorunda kalıyoruz ama astrolojik yönü de böyle. İki kritik tutulmaya doğru gidiyoruz. Güneş balık burcuna da geçti, bu şifayı ifade eder. Rüyaların da hareketli olacağı bir dönem olacak.

bh.jpg

24 Şubat’ta bu dolunayda Satürn başrolde olacak. Sorumluluk, kısıtlamayı ifade eder.

Hayvanlarla ilgili salgınlar olabilir. Kuduzlar, yılan sokmaları, böcek artışı gibi durumlar olabilir. Türkiye olarak halk ve toplumun sağlığı ile ilgili bir takım gündemlerimiz olabilir. Salgın hastalıklar, hayvan saldırıları olabilir. Tarımcıların, çiftçilerin bir takım ayaklanmaları olabilir. Sağlık koşullarında değişen bir gündem de olabilir.

Bizim için tutulmalar daha mühim. Tüm dolunaylar birbirine yakın. Haritalarda sert gündemler var. Ateşli yaralanma, patlama, kaza enerjileri var. Mart ayında bir takım sıkıntılar var. Bazı ülkeler nükleer enerji ve saldırıları çok fazla konuşacak. Ramazan ayı içinde bir takım olaylar aktifleşebilir.

Trafikte, seyahatlerde çok dikkatli olalım, kalabalıklardan uzak duralım.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar